مروری بر همه خبرهای سینما و تئاتر
در این بسته خبری بر مهمترین خبرهای دریافتی سینما و تئاتر مروری داریم.
نشست دیدار و تقدیر از هنرمندان کشور فرانسه و روسیه توسط اداره کل هنرهای نمایشی در بیستمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران-مبارک برگزار شد.
به گزارش ایران اکونومیست به نقل از دفتر رسانه اداره کل هنرهای نمایشی، اتابک نادری، سرپرست ادارهکل هنرهای نمایشی، صبح امروز، شنبه (یکم دی ماه) با همراهی امیر سلطاناحمدی، دبیر بیستمین جشنواره بینالمللی تئاتر عروسکی تهران مبارک و مژگان وکیلی مدیر دفتر بینالملل اداره کل هنرهای نمایشی با گروههای بینالملل حاضر در این رویداد هنری دیدار کرد.
اتابک نادری در ابتدای این دیدار ضمن خوشآمدگویی به مهمانان جشنواره گفت: «پیش از آنکه خودم را مدیر بدانم؛ در درجه اول یک فرزند تئاتر و از اهالی این حرفه هستم. به همین دلیل از واژه ما هنرمندان استفاده میکنم. ما هنرمندان معماران و کارگران خوبی هستیم که پلهای سخن گفتن، ارتباط و فرهنگ را برای رسیدن به زبان مشترک میسازیم.»
او ادامه داد: «من خداوند را شاکرم که نعمت تئاتر را به ما داده است چراکه این هنر زبان گویایی در دنیا است. مخصوصا تئاتر عروسکی که ما را غیر از زبان مشترک، به دنیای خیال میبرد. دنیایی که شاعران ما مثل سعدی، حافظ و مولانا آرزوی آن را داشتند و حالا این عروسکها ما را به آنجا میبرند.»
این مدیر هنری افزود: «هزینههای برگزاری جشنواره بینالمللی سنگین است اما نگاه دولت، رئیسجمهور و وزیر ما با وجود شرایط سخت اقتصادی، همچنان روی تعامل بینافرهنگی و ارتباط با دنیاست. به همین دلیل تمامی امکانات را بسیج کردند تا در رویدادهای تئاتر مناسبات با کشورهای دیگر و بهویژه روسیه را که رابطه دیرینه با آن داریم، همچنان داشته باشیم.»
نادری بیان کرد: «ملت ایران، ملت مهماننوازی هستند و امیدوارم در سرمای تهران حضورتان برای تئاتر ما گرمابخش باشد.»
در ادامه نماینده گروه کشور فرانسه نیز گفت: «اولین بار است که به ایران سفر کردهام و حضور در این کشور کشف جدیدی برای من بود. پویا و فعال بودن نسل جوان برایم جالب است. این حرکت مشترک و این همراهی عروسکها حس زیبایی برای من داشت.»
نماینده گروه روسیه نیز مطرح کرد: «خوشحالم که بعد از ده سال بار دیگر به دعوت آقای سلطاناحمدی در این رویداد ورکشاپی برای هنرجویان جوان تئاتر عروسکی برگزار کردم.»
او ادامه داد: «من پیشنهاداتی برای همکاریهای مشترک برای دانشگاههای دولتی روسیه و ایران دارم که امیدوارم در فرصتی مناسب بتوانیم در این باره صحبت داشته باشیم.»
دیگر هنرمند روسی حاضر در این رویداد نیز ضمن تشکر از برگزارکنندکان جشنواره بینالمللی تئاتر عروسکی بیان کرد: «ما شانس خوبی داریم که به جشنواره شما آمدهایم. برای ما دیدن تکنیکهای متنوعی که هنرمندان ایرانی از آن بهره میبرند بسیار هیجانانگیز است. من تماشای آثار را از بچههای شیراز شروع کردم. اجرای «قلب به میم» و تکنیک جذاب و هنر کارگردان و بازیگر این اثر را دیدم و در انتها به اپرای بینظیر «مولوی» به کارگردانی بهروز غریبپور رسیدم.»
در پایان این مراسم سرپرست ادارهکل هنرهای نمایشی و دبیر جشنواره با اهدای هدایایی از حضور گروههای بینالملل حاضر در این دوره از جشنواره تقدیر کردند.
اشکان خیلنژاد نمایش «برادران کارامازوف» را به صحنه میبرد
نمایش «برادران کارامازوف» به کارگردانی اشکان خیل نژاد و بر اساس نوشتهی فیودور داستایفسکی بهزودی در سالن استاد سمندریان اجراهای خود را آغاز میکند.
رمان «برادران کارامازوف» آخرین اثر نویسنده بزرگ روس، فیودور داستایفسکی است. رمانی که داستایفسکی سه سال از آخرین سالهای عمر خود را صرف نوشتن آن کرد. این رمان در سال ۱۸۸۰ به پایان رسید و اگر نویسنده از دنیا نمیرفت قصد داشت داستان آن را ادامه دهد.
به اعتقاد بسیارانی این رمان بزرگترین رمان داستایفسکی است.
اشکان خیلنژاد به همراه یوسف باپیری، هوتن شکیبا، نوید محمدزاده و آرمان کوچکی از اعضای «گروه تاتر تازه» است که آثاری همچون «بالاخره این زندگی مال کیه؟»، «پچپچههای پشت خط نبرد»، «پردهی سوم؛ صحنهی چهارم» و «پسران تاریخ» را کارگردانی کرده است.
این روزها نمایش «برادران کارامازوف» در حال طی مراحل نهایی تمرین است و به زودی اطلاعات مربوط به گروه و زمان اجرا منتشر میشود.
معرفی داوران پنجمین جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش
داوران پنجمین جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش از سوی دبیر این جشنواره معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی، عباس نجاری دبیر پنجمین جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش، از دعوت سه تن از هنرمندان مطرح عرصه سینما و تئاتر کشور برای ارزیابی و داوری آثار بخش مسابقه جشنواره تئاتر کوتاه کیش خبر داد.
بر اساس این گزارش، سارا بهرامی و بهنام تشکر از بازیگران سینما و تئاتر و مرتضی میرمنتظمی، کارگردان تئاتر، ۱۶ اثر حاضر در بخش مسابقه پنجمین جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش را ارزیابی و داوری میکنند.
همچنین مهرداد کورش نیا، شیوا مسعودی، هادی عامل هاشمی، شهرام کرمی، فرید قبادی، حمید رحیمی، فرزین محدث، غزل اسکندرنژاد و امین اشرفی هیات بازبین پنجمین جشنواره ملی تئاتر کیش را بر عهده داشتند.
گفتنی است پنجمین جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش با دبیری عباس نجاری در سه بخش کافه،کشتی و ساحل ۲ تا ۵ دی در جزیره کیش برگزار میشود.
«عاشق پاییز» در راه جشنواره فجر
فیلم سینمایی «عاشق پاییز»، به تهیهکنندگی سحر صباغسرشت و کارگردانی میثم بیدقی برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده نمایش شد.
به گزارش امور رسانهای پروژه، فیلم سینمایی «عاشق پاییز» نخستین تجربه کارگردانی میثم بیدقی است که پیش از این به عنوان دستیار کارگردان و برنامه ریز در سینما فعالیت داشت.
این فیلم عاشقانهای است که داستانش در دل طبیعت شمال کشور روایت میشود.
«عاشق پاییز» یکی از فیلمهای متقاضی شرکت در چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر است که به تهیهکنندگی سحر صباغسرشت تهیه و تولید شده است. او که سالها به عنوان دستیار اول کارگردان و برنامهریز با پروژههای مهم سینمایی و تلویزیونی همکاری میکرد از سال ۱۳۹۰ با تولید فیلم «یک روز دیگر» ساخته حسن فتحی پا به عرصه تهیهکنندگی گذاشت و بعد از آن فیلمهای «ارسال آگهی تسلیت برای روزنامه» و «فصل نرگس» را تهیه و تولید کرد.
طراح گرافیک فیلم «عاشق پاییز» سیروس سلیمی است؛ بازیگران و دیگر عوامل دست اندارکار تولید این فیلم در خبرهای آینده معرفی میشوند.
آغاز دور جدید اجراهای «امشب به صرف بورش و خون»
نمایش «امشب به صرف بورش و خون» نوشته مهدی یزدانیخرم و کارگردانی صابر ابر در دور جدید اجراهای خود از روز پنجشنبه ۲۹ آذر در کُرباکس پردیس تئاترو موسیقی باغ کتاب روی صحنه رفت.
به گزارش مشاور رسانهای، این نمایش با بازی صابر ابر و فاطمه نقوی پیش از این و در نیمه اول سال جاری به مدت ۶ ماه در بلکباکس پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب روی صحنه رفت و پذیرای بیش از ۳۰ هزار مخاطب شد.
«امشب به صرف بورش و خون» که ساعت ۲۱ اجرا میشود، از روز دوشنبه ۳ دی در ساعت ویژه ۱۹ نیز به صحنه میرود. این اثر نمایشی بر اساس رمان «نازنین» فئودور داستایوفسکی و ترجمه یلدا بیدختی شکل گرفته است.
علاقهمندان برای تهیه بلیت «امشب به صرف بورش و خون» میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
کُرباکس پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب با ظرفیت ۳۴۰ صندلی و امکانات فنی مختلفی از جمله «صحنه گردان» قابلیت میزبانی از اجراهای تک و دوسویه را دارد.
عکس از حسین حاجیبابایی است.
«اسب قاتلین» برگزیده ۵ بخش از پنجمین جشنواره تئاتر بینالمللی بغداد
نمایش «اسب قاتلین» نوشته رضا گشتاسب و کارگردانی سید محمدهادی هاشم زاده در دومین حضور بینالمللی خود، ۵ رتبه برتر را از پنجمین جشنواره بینالمللی تئاتر بغداد کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی نمایش، نمایش «اسب قاتلین» نوشته رضا گشتاسب و کارگردانی سید محمدهادی هاشم زاده، تندیس و جایزه ویژه «سونوغرافیا» را از پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر بغداد کسب کرد که این جایزه شامل پنج است: رتبه نخست طراحی صحنه برای سید محمد هادی هاشم زاده، مقام اول طراحی گریم برای فرناز فتحی زاده؛ مقام اول طراحی نور برای سید محمدهادی هاشم زاده، مقام اول طراحی لباس برای مریم شکری و رتبه نخست ایجاد فضا و اتمسفر برای تاثیر بیشتر و هماهنگی بین طراحان توسط کارگردان برای سید محمد هادی هاشم زاده.
این نمایش همچنین کاندیدای اثر برگزیده جشنواره و کاندیدای برگزیده کارگردانی (سید محمد هادی هاشم زاده) و کاندیدای بازیگری زن (مریم شکری) نیز بود.
پنجمین جشنواره تئاتر بین المللی بغداد از ۲۰ تا ۲۸ آذر در بغداد برگزار شد و نمایش «اسب قاتلین» بهعنوان نماینده ایران، ۲۶ آذر در سالن الرشید روی صحنه رفت و با نمایشهایی از کشورهای ایتالیا، اکراین، تونس، عراق، کویت، اردن و مغرب به رقابت پرداخت.
مریم شکری، محمد ابوعلی، ایمان زارع، قیام کرمی شیرازی، ندا محمدیان، فاطمه احسانی، محمدابراهیم جنتی، علیرضا اصلاحی، مریم جهانی و سامان اوکی نژادیان در این نمایش بازی میکنند و گروه فرم و بازیساز: فرناز حیدری، نادیا نوذری، مبینا رضایی، رژین رستمی مریم جهانی، تینا گندم کار و شبنم قیصری هستند.
نمایش «اسب قاتلین» با حمایت حوزه هنری در پنجمین جشنواره تئاتر بغداد حضور یافت و عوامل اجرایی این نمایش عبارتند از: مشاور کارگردان: مریم شکری دودجی، طراح صحنه و نور: سید محمدهادی هاشم زاده، طراح گریم – پخش موسیقی : فاطمه فتحی زاده، طراح پوستر و بوروشور: زهرا همای پور، طراح لباس: مریم شکری، طراح حرکات فرم: سید محمدهادی هاشم زاده، فرناز حیدری، تعویض صحنه و اجرای نور: ماهان حسن زاده، نادیا نوذری، نعیم فرزام، آهنگساز: علیرضا اصلاحی، مدیر صحنه: نعیم فرزام ، ماهان حسن زاده، منشی صحنه: ندا محمدیان، مترجم: تینا گندم کار، محمدابراهیم جنتی، مدیر روابط عمومی: میترا رضائی.
نمایش «مرگ در ساعت سگ» به تئاتر شهر میرود
نمایش «مرگ در ساعت سگ» نوشته فارس باقری و کار حسین فلاح در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر روی صحنه میرود.
حسین فلاح پیش از این در آثار نمایشی چون «خواستگاری»، «ازدواج آقای میسیسیپی»، «ماه و مهر»،«مردههای بیکفن و دفن»، «شب»، «زنی پشت در»، «هوای پاک»، «مگسها»، «زندگی کنسرو شده»، و «خواهش میکنم»، به ایفای نقش پرداخته است و نمایشهای «رویای نیمه شب حسن کچل» و «روزی روزگاری» را به عنوان کارگردان روی صحنه برده است.
بازیگران و دیگر عوامل این نمایش به زودی معرفی خواهند شد.
پیمان خازنی «روایت مرگ شیرین» را روی صحنه میبرد
پیمان خازنی «روایت مرگ شیرین» را با همکاری تئاتر تجربی بوستون (Boston Experimental Theater) روی صحنه خواهد برد.
به گزارش روابط عمومی، «روایت مرگ شیرین» عنوان پروژهای به تهیهکنندگی وحدت یگانه و در ادامه تلاشهای پیمان خازنی در بررسی ابعاد وجودی انسان از دریچه اسطورهشناسی ایرانی و هنر معاصر است.
مرگ، عشق و قدرت متعالی هنر از جمله مضامینی است که در «روایت مرگ شیرین» بهعنوان یک پروژه چندوجهی به آن پرداخته شده که به شکل تولید سینما-تئاتر، اجرای تئاتر-کنسرت و انتشار نسخه صوتی ارائه خواهد شد.
«مجنون آن لیلی» و «لیلای بیمجنون» دو اثر به طراحی، کارگردانی و آهنگسازی پیمان خازنی، اقتباسهایی از اثر نظامی گنجوی بود که امسال روی صحنه رفت.
پیمان خازنی، فارغالتحصیل رشتههای انسانشناسی و آهنگسازی است. این آهنگساز تاکنون با خوانندگان سرشناسی چون علیرضا قربانی، محسن کرامتی، سینا سرلک، سالار عقیلی، علی زندوکیلی، حجت اشرفزاده، میثم اکبری و حسین علیشاپور همکاری داشته است.
شماره جدید ماهنامه «نمایش» منتشر شد
به گزارش دفتر رسانه اداره کل هنرهای نمایشی، شماره جدید ماهنامه «نمایش» ویژه بهار ۱۴۰۳ (شمارههای۲۹۷-۲۹۵) به سردبیری سید جواد روشن و به همت اداره کل هنرهای نمایشی منتشر شد.
در جدیدترین شماره ماهنامه «نمایش» که با تغییرات گرافیکی و محتوایی همراه است مطالبی از رضا آشفته، عباس اقسامی، نسیبه جمشیدی، محمدحسن خدایی، پوپک رحیمی، هومن زندیزاده، بهمن صادقحسنی، امید طاهری، امیرحسین طاهری، جواد متین، محدثه مشتاقی، رفیق نصرتی، جهانشیر یاراحمدی و حمید مظفری منتشر شده است.
این شماره شامل مقالاتی درباره مطالعات اجرا، پرونده یک درام نویس (مارتین مکدونا)، نگاهی به نشست مدیران ادوار مختلف هنرهای نمایشی، یادداشتی به مناسبت تولد صد سالگی زنده یاد عزت الله انتظامی، میزگردی به بهانه عدم برگزاری جشنواره تئاتر دانشگاهی، نقد نمایشهای «گالیله»، «گنجشک مفرغی»، «نکبت» و معرفی یک ناشر (افراز) است.
همچنین در بخش استانها وضعیت تئاتر در استانهای بوشهر و گیلان مورد بررسی قرار گرفته و تاریخ شفاهی تئاتر ایران نیز به گفتوگو با طاها عبدخدایی؛ اولین رئیس مرکز هنرهای نمایشی اختصاص دارد.
در دوره جدید انتشار ماهنامه «نمایش» مهدی دوایی به عنوان مدیر هنری، مهدی نصیری؛ معاون سردبیر، مرجان سمندری؛ مدیر اجرایی و سعید محبی؛ دبیر تحریریه همکاری دارند.
لازم به ذکر است ماهنامه «نمایش» قدیمیترین نشریه تخصصی تئاتر است که از سال ۱۳۷۶ تا کنون ۲۹۷ شماره از آن توسط اداره کل هنرهای نمایشی منتشر شده و پیش از آن نیز به شکل پراکنده شمارههایی از آن منتشر شده است.
کنسرت نمایش «آفریقا خورشید خودَش را میکُشَد» در پردیس تئاتر شهرزاد
کنسرت نمایش «آفریقا خورشید خودَش را میکُشَد» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی مجید ابراهیم زاده در پردیس تئاتر شهرزاد به صحنه میرود.
به گزارش مشاور رسانه، کنسرت نمایش «آفریقا خورشید خودش را میکشد به نویسندگی ، طراحی و کارگردانی مجید ابراهیم زاده و آهنگسازی و رهبر ارکستری محمد شفیعی، مشاور کارگردانی محمدعلی نجفپور و مجری طرحی امیر ارسلان میرحسینی از دوم دی ماه ساعت ۲۱:۳٠ در سالن شماره ۲ پردیس تئاتر شهرزاد به صحنه میرود.
محمد عبداللهی ، ساناز افشاری ، مرضیه آقاسی ، سیما شایسته ، مهرداد اقبالی ، فرهان عزیزی ، سوگند صادقی ، پارسا فرجادمنش ، خاتون نوری ، فرناز غلامی ، علی انیسی ، میلاد رمضانی ، علیرضا عباسی مقدم به عنوان بازیگر در کنسرت نمایش «آفریقا خورشید خودش را میکشد» مجید ابراهیم زاده را همراهی میکنند.
در خلاصه کنسرت نمایش «آفریقا خورشید خودش را میکشد» آمده است: پیتر نیکلای ایوانوف نویسنده و کارگردان روس میخواهد بخشی از زندگی کن سارو ویوا را به نمایش بکشد اما با مشکلاتی مواجه میشود و تصمیم میگیرد بخشی از زندگی واقعی خودش را به تصویر بکشد که تحت تاثیر کن سارو ویوا است . او زندگی خودش را سانسور میکند اما بازیگران به درستی زندگی او را بازی میکنند و حقایقی از زندگی و اطرافیانش را برملا میکند ...
برگزاری آیین نکوداشت خسرو خسروشاهی
آیین نکوداشت خسرو خسروشاهی، دوبلور سرشناس و پیشکسوت کشورمان، دوشنبه سوم دی ماه در سینما فلسطین تهران برگزار خواهد شد.
همزمان با اکران فیلم سینمایی «دروغهای زیبا» محصول مشترک ایران و بنگلادش به کارگردانی و تهیه کنندگی مرتضی آتش زمزم در پنجاه و چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم رشد، آیین نکوداشت خسرو خسروشاهی برگزار می شود. خسروشاهی در ۸۳ سالگی، مدیریت دوبلاژ و گویندگی به جای بازیگر نقش اصلی «دروغهای زیبا» را به عهده داشته است و برای نخستین بار، نسخه دوبله این فیلم در جشنواره رشد به نمایش درخواهد آمد. این آیین دوشنبه سوم دی ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۳۰ با حضور هنرمندان دوبله و سینما و سفیر بنگلادش، در سینما فلسطین تهران برگزار خواهد شد.
خسروشاهی درباره این فیلم گفته: «دروغهای زیبا یک فیلم جمع و جور و بسیار خوشساخت با عوامل ایرانی و بازیگران بنگلادشی است و از شرف و انسانیت طبقه کارگر میگوید. از کارگرانی که بیهوده عرق هدر نمیریزند و به درجات عالیه انسانی میرسند. در این فیلم زندگی یک ریکشاران را میبینیم که در کشورهایی مثل هند، پاکستان و بنگلادش جزو زحمتکشترین طبقات جامعه هستند».
فیلم «دروغهای زیبا» پارسال با زیرنویس فارسی در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر اکران شده بود.
درام اجتماعی «دروغهای زیبا» در بخش رقابتی پنجاه و چهارمین دوره جشنواره جهانی فیلم بلند رتبه الف گوا شرکت داشت و فیلم افتتاحیه بیست و دومین دوره جشنواره بینالمللی داکا در سال ۲۰۲۴ نیز بود.
این فیلم با سرمایه بخش خصوصی و به صورت مستقل، با حضور سوپراستار بنگلادش، جایا احسن و دیگر بازیگران این کشور از جمله شمون فاروق، ریکیتا ناندینی، شهیدالزمان سلیم، شاهد علی، شاهین میردها و جان پل سرمادیراس و بازیگر کودک شاتی، در شهرهای داکا و قاضی پور، مقابل دوربین بایرام فضلی رفت و زمان ساخت، مورد توجه مطبوعات بنگلادش قرار گرفت. این فیلم از بهار امسال آماده اکران شده است.
یادآور می شود، پنجاه و چهارمین دوره جشنواره فیلم رشد به دبیری مسعود جهانشاهی از اول تا چهارم دیماه در سینما فلسطین تهران برگزار خواهد شد.
«نوجنین» روی میز تدوین رفت
فیلم کوتاه «نوجنین» به مرحله تدوین و تولید نهایی رسید.
این فیلم کوتاه به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا گنجخانلو پس از چهار روز فیلمبرداری در لوکیشن کوههای رنگی در اطراف شهر زنجان، به مرحله تدوین رسید.
در توضیح این اثر آمده است: «طبیعت، اغلب آبستن راه حل های نویی هست که در جستجویش هستی».
محمدرضا گنج خانلو نویسنده و کارگردان این فیلم کوتاه، دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس بوده و پیش از این، با فیلم کوتاه «گُلِر» در جشنوارههای معتبر داخلی و خارجی شرکت کرده است.
در «نوجنین»، میثم دامن زه، سمانه علوی و مهدی تقی بیگلو به ایفای نقش پرداختهاند.
سایر عوامل تولید این فیلم کوتاه به این شرح معرفی شده اند: تهیه کننده: محمدرضا گنج خانلو و انجمن سینمای جوانان ایران، مدیر فیلمبرداری: حامد بقائیان، مدیر صدابرداری: میثم کیامرثی،طراح صحنه و لباس: مهرداد رنجی، طراح گریم: مسعود سمنانی، تدوین: علی گورانی،مدیر تولید: احسان تقی بیگلو،دستیار کارگردان و برنامه ریز: مهدی خدایی،دستیار کارگردان و منشی صحنه: بابک جباری،دستیار یک فیلمبردار: یوسف صفایی،گروه فیلمبرداری: جواد تقی زاده، روح الله بادینلو، علی لطفی،دستیار صحنه: مجید عزیزی،دستیار لباس: سمانه علوی،اپراتور دوربین: حمیدرضا عبدی،عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: محمد رضاخانی،
گروه تولید: محمد رضاخانی، مجید باقری، علیرضا میرزایی، مدیر تدارکات: مجید کامران حقیقی،دستیاران تدارکات: محمدرضا نصیری و حسن تقیلو،پشتیبانی فنی: گروه سینمایی اپیک،سینه موبیل: مهدی حسین پور
گفتنی است، توزیع جشنواره ای این فیلم، بر عهده «کارادراس فیلم» خواهد بود.
تیزر نمایش«ساعر۵» منتشر شد/ آغاز بلیت فروشی از دوم دیماه
همزمان با آغاز بلیت فروشی نمایش«ساعر۵» تیزر نمایش منتشر شد.
نمایش میدانی ساعر ۵ به نویسندگی و کارگردانی امین زندگانی و تهیه کنندگی حسین پارسایی محصول مکتب حاج قاسم است که با حمایت منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد و مشارکت مجموعه باغ کتاب تهران دیماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۳۰ در گذرفرهنگ منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد اجرا می شود.
علاقهمندان برای تهیه بلیت به سایت نماتیکت namaticket.ir مراجعه نمایند.
اکران آنلاین «شهر خاموش»
«شهر خاموش» به کارگردانی و نویسندگی احمد بهرامی از سهشنبه ۴ دی ۱۴۰۳ ساعت ۲۰ به طور اختصاصی در بخش «سینما آنلاین» پلتفرم فیلمنت اکران خواهد شد.
فیلم «شهر خاموش» به کارگردانی احمد بهرامی ساخته شده که پیشتر برای فیلم «دشت خاموش» جایزه بخش افقهای جشنواره ونیز را گرفت و به تازگی با فیلم «مرد خاموش» سهگانه خود را تکمیل کرده است. این سهگانه به شکل سیاه و سفید فیلمبرداری شدهاند.
این فیلم موفق به دریافت جایزه بهترین کارگردانی از جشنواره شبهای سیاه تالین و جایزه بهترین فیلم از جشنواره نوستالژیا شده است. فیلم «شهر خاموش» امسال یکی از گزینههای اصلی هیات انتخاب فیلم ایران برای مراسم اسکار بود همچنین در جشن حافظ امسال جایزه ویژه کیارستمی به احمد بهرامی برای «شهر خاموش» داده شد.
در خلاصه داستان «شهر خاموش» آمده است: بمانی به جرم قتل شوهرش ۱۰ سال را در زندان سپری کرده است و فرزندش را به خانواده شوهرش دادند. او که به طور موقت آزاد میشود، بلافاصله به دنبال پسرش میگردد و به کارگاه اسقاط ماشین میرود که ابی، برادر شوهرش در آنجا کار میکند، اما او ادعا میکند که از سرنوشت پسرش چیزی نمیداند.
برخی از عوامل فیلم «شهر خاموش» عبارتند از نویسنده و کارگردان: احمد بهرامی، تهیهکننده: رضا محقق، مدیر فیلمبرداری: مسعود امینی تیرانی، تدوین: مصطفی وزیری، موسیقی: فواد قهرمانی، صداگذاری: حسن مهدوی، بازیگران: باران کوثری، علی باقری، بابک کریمی، بهزاد دورانی، محسن مهری دروی، کریم شراهی، حبیب شراهی، طراح صحنه و لباس: ناهید عزیزی صدیق، طراح گریم: ایمان امیدواری، مدیر تولید: محمود بهرامی، مدیر برنامهریزی: صالح غربیجوان، دستیار اول کارگردان: آرش کرد، دستیار فیلمبردار: مهدی حسینی، منشی صحنه: مهران رضایی، اصلاح رنگ و نور: سامان مجدوفایی، مدیر روابط عمومی: نغمه دانش آشتیانی.
بلیت «شهر خاموش» در سینما آنلاین ۱۰۰ هزار تومان است و نیاز به داشتن اشتراک فیلمنت نیست.