ضرورت تبیین اقدامات ساترا با زبان ساده برای عموم مردم


ضرورت تبیین اقدامات ساترا با زبان ساده برای عموم مردم

لیلا وصالی، مدیرعامل انجمن سوادرسانه‌ای ایران در بازدید از نمایشگاه ساترا تاکید کرد: لازم است محتوای نمایشگاه دائمی این سازمان به زبانی ساده‌تر به عموم مردم منتقل شود زیرا ممکن است خیلی از افراد هنوز با نحوه عملکرد ساترا آشنایی نداشته باشند.

ضرورت تبیین اقدامات ساترا با زبان ساده برای عموم مردم

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌ و تصویر فراگیر در فضای مجازی، لیلا وصالی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی و مدیرعامل انجمن سوادرسانه‌ای ایران در حاشیه بازدید از نمایشگاه دائمی ساترا درباره شناساندن فعالیت‌های این سازمان به مردم گفت: ضمن تشکر از دست‌اندرکاران ساترا باید بگویم بازدید از ساترا به ما کمک کرد تا فهم و درک بهتری از فعالیت‌های آن پیدا کنیم‌. لازم است محتوای نمایشگاه دائمی این سازمان به زبانی ساده‌تر به عموم مردم منتقل شود زیرا ممکن است خیلی از افراد هنوز با نحوه عملکرد ساترا آشنایی نداشته باشند.

وی تأکید کرد: اطلاع‌رسانی عمومی اقدامات سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی کمک می‌کند تا عملکرد ساترا در پیگیری آنچه که مطالبه عمومی مردم و خانواده‌هاست معرفی و بسیاری از ابهامات مردم برطرف شود.

وصالی خاطرنشان کرد: در برنامه بازدید از نمایشگاه دائمی ساترا نکات مهمی بیان شد و پیشنهاداتی در زمینه‌های مختلف که برای همکاری وجود دارد، مطرح شد. به نظر می‌رسد برخی از مشکلات با برخی پیشنهادات خاص قابل حل هستند؛ به عنوان نمونه خلاء قانونی برای جلوگیری از نمایش خشونت و برخی محتواهای نامناسب برای خانواده های ایرانی در سریال های شبکه نمایش خانگی وجود دارد که مسئولیت حل این مشکل به طور مشخص با مجلس شورای اسلامی است و مسئولان ساترا با ارائه مستندات، اثبات کردند در جایی که خلاء قانونی وجود ندارد عملکرد خوبی داشتند و جلوی نمایش بسیاری از محتواهای آسیب‌رسان را گرفته‌اند.

مدیرعامل انجمن سوادرسانه‌ای ایران با تاکید بر این موضوع که به هر حال وقتی خلاءهای قانونی وجود دارد، باید برای صیانت از حقوق مخاطب در این زمینه تدابیر بیشتری اندیشه شود، بیان کرد: در بازدید از نمایشگاه ساترا برخی از پیشنهادات ارائه شد مانند محتواهایی که ممکن است به نظر برسد برای برخی از مردم قابل استفاده نیستند اما می‌توانند برای بخش دیگری بی‌اشکال باشند بنابراین اگر نظام دسترسی طبقه‌بندی شده، جنسیت و سن افراد لحاظ شود می‌تواند کمک کند افراد راحت‌تر و آزادانه‌تر در مسیر نیاز خود به رسانه‌ها دسترسی داشته باشند.

وی در پایان گفت: سعی ما بر این است که بتوانیم نگاه منصفانه‌تر و دقیق‌تری به منافع عموم مردم و پلتفرم‌ها و سلامت‌سازی محتوای مورد نیاز جامعه داشته باشیم که این امر می‌تواند به کمک همه مردم اتفاق بیفتد و انجمن سواد رسانه‌ای ایران هم با عضویت حقوقی در مجمع تحلیلگران ساترا تلاش می کند تا به سهم خود در این زمینه ایفای نقش کند.



(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق