نارنگی ها را با بادام هم بزنید! شوهرم از نتیجه شوکه شده است! فقط 5 دقیقه طول میکشه!
این کیک با طعم دلپذیر نارنگی و بافت نرم و لطیف بادام، یک دسر عالی برای مهمانیها یا عصرانه است. عطر خوش نارنگیها نیز فضای دلنشینی به محیط میبخشد.
طرز تهیه کیک نارنگی و بادام
مواد لازم 🔻: (قالب 24 سانتی متری)
• نارنگی 3 عدد
• تخم مرغ 3 عدد
• 150 گرم بادام
• شکر 3 قاشق غذاخوری
• 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
• 1 قاشق غذاخوری آرد 00
• 50 گرم کره ذوب شده
• 5 گرم بیکینگ پودر
• 1 رول خمیر پف دار
🌡️در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 35-40 دقیقه بپزید.
از غذایتان لذت ببرید