زن مسلمان؛ نماد عزت، جهاد و پیشگام در مسیر تمدن‌سازی اسلامی است

منبع خبر / فناوری / 4 ساعت پیش

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و دبیر ستاد خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیامی به مناسبت گرامیداشت روز زن، با تأکید بر جایگاه والای زن مسلمان در جامعه اسلامی، از نقش‌آفرینی بی‌نظیر زنان در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و مقاومت قدردانی کرده و آنان را نماد عزت، جهاد و محور اصلی تمدن‌سازی اسلامی دانست.

به گزارش روز یکشنبه گروه علمی ایران اکونومیست از شورای عالی انقلاب فرهنگی، فهیمه فرهمندپور در پیام تبریک خود نوشت: زمان، از برکت وجود زهرا نور گرفت و زمین، به عظمت کوثر وجود بی بدیلش، عزت یافت. انسان، به مباهات نفس قدسی‌اش، سر به ساحت عرش سایید و زن، به افتخار پیوند به ساحت دامان او، آسمان را به تواضع درمقابل گام‌های قدسی مادرانه‌اش واداشت. پس اینک زادروزش بر زمین و زمان و عرش و انسان، مبارک و بر زنان و مادران به مبارکی، فزون‌تر.

جهان امروز در کشاکش تحولاتی سترگ و غرب و شرق عالم در آستانه رویش‌ها و زایش‌هایی دردناک، بلوغ ظهور را انتظار می‌کشد. اینک اما، زنان مسلمان، بیش از هر زمان دیگر فرصت یافته‌اند تا قدرتی تنیده به عشق و مجاهدتی آمیخته به اشک را به نمایش گذارده، خفت سازش را به صلابت صبر بدل نمایند و پرچم‌دار پیروزی از جنس طلوع و پیام‌آور فتحی قریب در ساحت عقل‌ها و عاطفه‌ها و قلب‌ها و دل‌ها از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب کره خاکی باشند. این همه، یقیناً به برکت اقتدای زن مسلمان به ولایت بانویی است که پرهیزکاری، او را از ساحت زیست اجتماعی منزوی نساخت و حضور اثربخش اجتماعی و کنش مؤثر سیاسی از طهارت وجود زلال و نورانی‌اش نکاست. همین بود که خشم و رضای فاطمه به خشم و رضای حق پیوند خورد و از او حجتی بر حجج طاهرین و ائمه معصومین به نمایش گذارد.

در سالی که عالم از سر گذراند، نه تنها رنج زنان و کودکان غزه و داغ فرماندهان بی‌بدیل محور مقاومت و آوارگی مردم جنوب لبنان، که حتی مشکلات و فراز و فرودهای سیاسی و اقتصادی داخلی، مانع از آن نشد که زن بصیر ایرانی از مسئولیت خود غفلت ورزد یا از دغدغه‌ها و باورهای خویش دست بشوید. جهان، زن ایرانی را هوشیار و آماده به جهاد دید و شناخت، چه پرصلابت در بدرقه فرزندی برای دفاع از حرم و چه پرشکوه در رجزخوانی بر جنازه همسری در خون تپیده در مسیر حفظ امنیت و چه ایستاده در صف بذل زیور و ثروت برای حمایت از آوارگان و مجاهدان.

این همه اما، رافع مسئولیت کارگزاران نظام و خادمان ملت در انجام وظایف خود نیست، چه در جهت استیفای حقوق زنان و تأمین عدالت و امنیت همه‌جانبه و ایجاد زمینه مناسب برای بهره‌برداری از ظرفیت آنان در مسیر تمدن‌سازی و پیشرفت و امنیت و رفاه عمومی و جمعی و چه البته در بازنمایی شایسته از دستاوردهای نظام اسلامی و عظمت راه طی شده در مسیری که از پسِ آن، این سرمایه عظیم اجتماعی فراهم آمده و هزاران بانوی دانشمند و فاضل و مجتهد، هنرمند و ادیب و ورزشکار، فعال عرصه سیاست و فرهنگ و اجتماع و اقتصاد، تربیت شده و بروز یافته است. ما معرفی یک زن تراز در ساحات فردی، خانوادگی و اجتماعی را به زنان و دختران این سرزمین بدهکاریم. همچنان که مدیون انقلاب و نظامی هستیم که به برکت خون هزاران شهید و داغ هزاران عزیز، فرصت رشد و بالندگی سریع و سالم و ایمن را به میلیون‌ها زن و دختر ایرانی بخشید اما قدر این فرصت، چنان که شایسته بود به ایشان معرفی نشد. ما شناخت ایران عزیز را به بسیاری از زنان و فرصت بالندگی و نقش‌آفرینی بسیاری از زنان شایسته را به ایران بدهکاریم. معرفی عظمت و کرامت مادری به بسیاری از زنان و برخورداری از درک ضرورت و اهمیت نقش‌آفرینی و ظرفیت‌سازی اجتماعی به بسیاری از مادران این سرزمین، حقی ادا نشده بر دوش بسیاری از کارگزاران یا نهادها و ساختارهای نظام حکمرانی ماست.

شورای فرهنگی و اجتماعی و ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمن آنکه بر اساس رهنمودهای امام خامنه‌ای، حرکت در مسیر «تقویت و صیانت از خانواده و تحقق زیست عفیفانه و امنیت اجتماعی همه‌جانبه»، «استیفای حقوق زنان و ارتقای جایگاه آنان» و «مقابله با جنگ شناختی در عرصه فرهنگ و بازنمایی جایگاه زنان در اسلام و کارنامه درخشان جمهوری اسلامی در خدمت به زنان و خانواده‌های ایرانی» را وظیفه خود می‌داند، به نمایندگی از زنان ایرانی و فعالان حوزه خانواده، جلب توجه همه‌جانبه و امعان نظر مداوم و مستمرکارگزاران نظام در هر سه قوه را به مسائل و الزامات و اقتضائات این حوزه، مطالبه و دنبال می‌نماید. درک عظمت راه طی شده، ما را به موفقیت در پیمودن مسیر پیشِ رو هرچند طولانی، امیدوار می‌سازد و ما و نسل پرورش یافته در دامن ما را تا رسیدن به عصر ظهور و جامعه اسلامی آرمانی، استوار و ثابت قدم می‌دارد.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق