به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه که در دفتر حجتالاسلام سید حسین حسینی مدیر حوزه علمیه استان یزد برگزار شد، محورهای اولیه برای داشتن یک چشم انداز کلان به دلیل ایجاد سندی جامع، ویژه معاونت ارتباطات و بینالملل حوزه علمیه استان یزد مورد بحث قرار گرفت.
موضوع مدنظر این نشست، در هشت گام تحلیل وضعیت موجود (الگو)، تهیه چشم انداز با ۵ شاخصه (smart)، مأموریتها، نوشتن سند جامع و کلان محورهای علمی پژوهشی و فرهنگی و اجتماعی و تبلیغی، طراحی برنامه عملیاتی، شاخصههای کلیدی عملکرد، نظارت و ارزیابی و هماهنگی با نهادهای حاکمیتی به گفتوگو و بررسی گذاشته شد.
همچنین ضمن شناسایی نقاط قوت و ضعف و نیز آسیبها در ذیل موضوع جلسه، ظرفیتهای حوزه علمیه و طلاب استان یزد نیز بررسی شد.
در این نشست مقرر شد تا رسیدن به سندی جامع تحت موضوع این نشست، به صورت ماهانه برگزاری این جلسات ادامه یابد.
حجتالاسلام صمدنیا از اعضای حاضر در این نشست، اظهار کرد: با توجه به ثبت جهانی شهر یزد و ظرفیتهای دینی و مذهبی موجود، نهاد حوزه علمیه و در واقع طلاب و روحانیون میتوانند در مسأله توریست نقش برجستهای داشته باشند. این مطلب مستلزم این است که معاونت ارتباطات و بینالملل حوزه علمیه استان یزد فعال شود تا نقش حوزه علمیه در عرصه گردشگری مشخص شده و در این راه بیش از پیش اثرگزار شود.
وی با بیان اینکه جهان شهر یزد همه ساله میزبان توریستهای بسیاری است، در بیان تعریف گردشگری معنوی، اظهار کرد: گردشگری معنوی به گردشگریای گفته میشود که توریستها از ادیان دیگر برای حضور در مراسم آئینی و اماکن خاص ما، حضور پیدا میکنند که در واقع این مسأله ظرفیت مهمی است که میتوان از آن برای تبلیغ فرهنگ ناب شیعی، استفاده کرد.