خودرو‌های شوتی، ارابه‌هایی که بوی مرگ می‌دهند

منبع خبر / اجتماعی / 16 ساعت پیش

خودرو‌های شوتی، ارابه‌هایی که بوی مرگ می‌دهند

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد: خودرو‌های شوتی در شش ماهه اول امسال به واسطه حرکات خارج از ضوابط و قواعد عامل وقوع بیش از ۱۷۷ مورد تصادفات فوتی یودند که طی این حوادث ۲۶۹ نفر از شهروندان و هموطنان ما جان خود را از دست...

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد: خودرو‌های شوتی در شش ماهه اول امسال به واسطه حرکات خارج از ضوابط و قواعد عامل وقوع بیش از ۱۷۷ مورد تصادفات فوتی یودند که طی این حوادث ۲۶۹ نفر از شهروندان و هموطنان ما جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از پلیس، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یادداشتی به تاثیر ناگوار خودرو‌های شوتی بر اقتصاد کشور پرداخت و نوشت: «پدیده خودرو‌های قاچاق بر معروف به خودرو‌های شوتی در سال‌های اخیر منشا و عامل حوادث دردناکی در معابر کشور شده‌اند؛ خودرو‌هایی که با سرعت‌هایی سرسام آور مسیر‌های مختلفی را پشت سر می‌گذارند تا بار قاچاق را به سر منزل بر سانند و مزد خود را تحویل بگیرند و در این میان آنچه برای این افراد مهم است انتفاع شخصی و سودی است که از انتقال بار قاچاق به دست می‌آورند و برای به دست آوردن این پول حاضرند به راحتی چشم خود را بر روی واقعیت‌های بسیاری ببندند و از کنار بسیاری از مشکلات که با اقدام مجرمانه خود رقم می‌زنند بی خیال و بی تفاوت عبور می‌کنند.

ولی رانندگان خودرو‌های شوتی باید بدانند که با اقدامات مجرمانه خود امنیت راه‌ها و شهروندان را به مخاطره می‌اندازند بطوری که در ۶ ماهه اول امسال به واسطه حرکات خارج از ضوابط و قواعد خودرو‌های شوتی بیش از ۱۷۷ مورد تصادفات فوتی ثبت شده است که در نتیجه این تصادفات ۲۶۹ نفر از شهروندان و هموطنان ما جان خود را از دست داده‌اند یعنی به سوگ نشستن و داغ دار شدن ۲۶۹ خانواده چه بسا بسیاری از این افراد نان اور یک خانواده بوده‌اند که فوت و کشته شدن آنها باعث بی سرپرست شدن و آواره شدن و از هم پاشیده شدن بنیان یک خانواده شده است که بررسی همین یک موضوع به دنبال خود مشکلات متعددی را به همراه دارد.

جدای از تصادفات فوتی در ۶ ماهه نخست سال جاری بیش از ۱۸۶ مورد تصادف جرحی به واسطه وجود خودرو‌های شوتی و رانندگی‌های خارج از ضوابط این خودرو‌ها به ثبت رسیده است تصادفاتی که حدود ۳۲۳ مجروح و مصدوم بر جای گذاشته است مصدومین که دچار قطع نخاع و در نهایت فلج گردنی و ... شده‌اند و به ناچار برای همیشه زمین گیر و فلج می‌شوند و دیگر نمی‌توانند حتی امورات شخصی خود را انجام دهند که هیچ بلکه سر بار خانواده و اهل و عیال خود می‌شوند و برای رفع و رجوع و هزینه‌های درمان و نگهداری این افراد، خانواده‌های آنان مجبورند تا به آب و آتش بزنند که در بسیاری از این موارد شاهد هستیم که این امکان برای خانواده آنها فراهم و مقدور نیست؛ و یا اینکه در نتیجه انتقال بار قاچاق به داخل کشور چند نفر کارگر از کار بیکار می‌شوند و بیکاری آنها چه تبعات ناگوار اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و.. را به همراه دارد.

در این مشکلات خواسته و با نا خواسته را نندگان خودرو‌های شوتی مقصرنند و سهم عمده‌ای در ایجاد این مشکلات دارند که باید در پیشگاه خداوند متعال و قانون و وجوان خود پاسخگو باشند.

خودرو‌های شوتی ارابه‌هایی هستند که بوی مرگ از آنها به مشام می‌رسد و متاسفانه در سال‌های اخیر به معضلی تبدیل شده‌اند که به راحتی امنیت و آرامش هموطنان ما را در طول مسیر‌های مواصلاتی به خطر می‌اندازند و با انتقال بار قاچاق مشکلاتی را هم در حوزه اقتصادی به وجود می‌آورند.

همچنانکه در ۸ ماهه سال جاری نزدیک به ۶۵۶۶ میلیارد تومان کالای قاچاق از خودرو‌های شوتی کشف شده است که این موضوع موید تاثیر مخرب این پدیده شوم بر اقتصاد کشور است.

پلیس با همکاری و بهره گیری از ظرفیت سایر سازمان‌ها عزم خود را جزم کرده است تا با این پدیده شوم و نا بهنجار (خودرو‌های شوتی) برخورد قاطع، جدی و قانونی نماید.

هموطنان گرامی می‌توانند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص خودرو‌های شوتی با سامانه ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی فراجا با شماره ۰۹۶۳۰۰ در میان بگذارند نباید فراموش کنیم که حذف پدیده شوتی یعنی حذف خطر ناشی از این خودرو‌ها و در واقع به منزله کاهش تلفات و آمار فوتی و جرحی در جاده‌ها است.»


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

سه‌شنبه و چهارشنبه، مدارس کرمان غیرحضوری شد