مهمانانی از استرالیا به من یاد دادند که چگونه گل کلم را بسیار خوشمزه بپزم! (ارزان و آسان)
این دستور غذایی بسیار خوشمزه و سالم است و میتواند یک گزینه عالی برای شام یا ناهار باشد. امیدوارم که از تهیه و میل کردن آن لذت ببرید.
طرز پخت غذا با گل کلم
گل کلم
روغن زیتون 30 میلی لیتر.
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک.
سیر.
پارمزان 2-3 قاشق غذاخوری.
استیک ها را با سس بمالید.
به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا (390 درجه فارنهایت) قرار دهید.
1 فنجان ارزن.
خوب آبکشی کنید.
4 لیوان آب. 20 دقیقه بپزید تا آب کاملاً جذب ارزن شود. استیک ها را با پنیر بپاشید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید. 200-300 گرم ارزن پخته شده را در مخلوط کن بریزید. روغن زیتون 30 میلی لیتر.
تاهینی 100 میلی لیتر.
زیره 1 قاشق چایخوری
نمک به ممیزان لازم .
آب 1 لیمو.
با روغن نباتی بپاشید و با پاپریکا بپاشید.