طرز تهیه نان لواش خانگی بدون نیاز به مخمر و فر در ماهیتابه

منبع خبر / آشپزی / 2 روز پیش

طرز تهیه نان لواش خانگی بدون نیاز به مخمر و فر در ماهیتابه

طرز تهیه نان لواش آسان با 3 ماده | نان ترکی [بدون فر و بدون مخمر]

در اینجا دستور پخت نان لواش خانگی آمده است که بسیار ساده است و تنها با 3 ماده که احتمالاً قبلاً در خانه دارید درست می شود!

این نان فوق‌العاده نرم، نازک و منعطف را می‌توان به راحتی تا کرد و ساندویچ و بسته بندی کرد و کاربردهای مختلفی دارد. شما می توانید از آنها برای تهیه روکش دونر کباب، آدانا کباب دوروم یا حتی پیتزا استفاده کنید!



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

طرز تهیه غذا با بادمجان با این بادمجان شکم پرهیچ وقت سیر نمیشی از بس خوشمزست!