آموزش تهیه مرغ ترش شمالی مرحله به مرحله

منبع خبر / گوناگون / 2 روز پیش

آموزش تهیه مرغ ترش شمالی مرحله به مرحله

مرغ ترش یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمال ایران است که با ترکیبی از مرغ، سبزی‌های معطر، رب انار و گردو تهیه می‌شود. طعم ترش و ملس این غذا، آن را به یکی از غذاهای محبوب ایرانی تبدیل کرده است.

مرغ ترش شمالی: طعمی اصیل از شمال

مرغ ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با روش ها و مواد متنوعی طبخ می شود. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه می شود، البته بهترین نوع این غذا در استان های شمالی تهیه می شود. در استان های شمالی برای تهیه مرغ ترش از سبزی های معطر محلی استفاده می شود که همین امر باعث خوشمزه تر شدن این غذا می شود. در ادامه، طرز تهیه مرغ ترش شمالی را به صورت مرحله به مرحله برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای مرغ ترش شمالی :

  • مرغ: یک عدد متوسط (تکه شده)
  • سبزی معطر: شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر، شاهی، چوچاق (یا ترکیبی از این سبزی‌ها) به مقدار دلخواه
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • سیر: 3 حبه
  • رب انار: 3 قاشق غذاخوری
  • گردو: یک پیمانه (خرد شده)
  • آب نارنج: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: به میزان دلخواه
  • نمک: به میزان دلخواه
  • روغن: به مقدار لازم

مرغ ترش

طرز تهیه مرغ ترش شمالی:

تفت دادن مرغ: مرغ را با کمی زردچوبه و فلفل سیاه مزه دار کرده و در روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.

تفت دادن پیاز و سیر: پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

اضافه کردن سبزی: سبزی‌های معطر را خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید. به مدت چند دقیقه تفت دهید تا سبزی‌ها نرم شوند.

اضافه کردن رب انار و گردو: رب انار و گردو را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

اضافه کردن مرغ و آب: مرغ تفت داده شده را به همراه آب به مواد اضافه کنید. آب باید به اندازه‌ای باشد که روی مواد را بگیرد.

پختن مرغ ترش: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید مرغ ترش به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد تا جا بیفتد.

اضافه کردن آب نارنج: در 15 دقیقه آخر پخت، آب نارنج را اضافه کنید تا طعم مرغ ترش ترش‌تر شود.

سرو: مرغ ترش را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج گرم سرو کنید.

طرز تهیه مرغ ترش شمالی

نکات مهم جهت تهیه مرغ ترش شمالی:

می‌توانید از هر نوع مرغی برای تهیه این غذا استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از مرغ محلی استفاده کنید.

مقدار سبزی مورد استفاده بستگی به ذائقه شما دارد.

اگر آب نارنج در دسترس نداشتید، می‌توانید از آب لیمو استفاده کنید.

برای تزیین مرغ ترش می‌توانید از زرشک استفاده کنید.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

30 نقاشی خرگوش کودکانه آسان و زیبای ساده و فانتزی عید سال 1402