مالیات سفر به ونیز دوبرابر می شود

منبع خبر / گردشگری / 1 روز پیش

مالیات سفر به ونیز دوبرابر می شود

ونیز مالیات گردشگران را برای سال ۲۰۲۵ با وجود تأثیر نامشخص آن بر کم کردن جمعیت گردشگران، در سطح گسترده تری اعمال می کند.

ونیز مالیات گردشگران را برای سال ۲۰۲۵ با وجود تأثیر نامشخص آن بر کم کردن جمعیت گردشگران، در سطح گسترده تری اعمال می کند.

به گزارش «دنیای سفر»، با وجود آمارهایی که نشان می دهد اعمال مالیات گردشگری در طول دوره آزمایشی که در سال ۲۰۲۴ اعمال شد، نتوانسته است تعداد بازدیدکنندگان را کاهش دهد، ونیز در تصمیم تازه ای قصد دارد در سال ۲۰۲۵، هزینه ورودی گردشگران را دو برابر کند و مبلغ این مالیات را به ۱۰ یورو می رساند.

«آرت نیوز» نوشت، مالیات ۵ یورویی در ابتدا برای جلوگیری از هجوم بیش از حد گردشگران در شهری پربازدید ونیز اجرا شد. این هزینه در ۲۹ روز مشخص بین ماه های آوریل و جولای ۲۰۲۴ اعمال شد که با دوسالانه ونیز مصادف بود. دوسالانه ونیز که هر دو سال یک بار برگزار می شود، تعداد زیادی بازدیدکننده بین المللی علاقه مند به هنر را به ونیز می آورد.

بر اساس داده های جمع آوری شده توسط مقامات شهری، در روزهای مذکور تعداد بازدیدکنندگان در مقایسه با تاریخ مشابه سال قبل در سال ۲۰۲۳، به طور متوسط روزانه هفت هزار نفر بیشتر بوده است. ونیز که برآورد می شود ۵۰ هزار ساکن داشته باشد، روزانه میزبان حدود ۴۰هزار گردشگر است.

در سال ۲۰۲۵، این طرح طوری در ابعاد وسیع تر اجرا می شود که برای گردشگرانی که در ۵۴ روز مشخص وارد این شهر می شوند، اعمال خواهد شد. این روزها شامل تعطیلات آخر هفته، تعطیلات رسمی و دوره های اوج سفر بین ۱۸ آوریل و اواخر جولای است. درصورتی که بازدیدکنندگان بلیت را در زمانی کمتر از ۴ روز قبل از بازدید از شهر رزرو کنند، مبلغ مالیات به ۱۰ یورو افزایش پیدا می کند.

چندی پیش نیز شهردار «مالاگا» در نامه ای خاطب به چندین مقام از جمله نخست وزیر اسپانیا و وزرای گردشگری و توسعه شهری، خواستار ایجاد چارچوبی قانونی شد که گردشگران را به پرداخت مالیات روزانه برای سپری کردن هر روز در مالاگا، ملزم کند.

شهردار بارسلون نیز سال گذشته اعلام کرده بود مجوزهای ۱۰ هزار آپارتمان توریستی این شهر در سال ۲۰۲۸ تمدید نخواهد شد و انتظار می رود شهرهای دیگر نیز از این روند پیروی کنند.

پدیده اُورتوریسم (حضور بیش از حد گردشگران) علاوه بر ایجاد شرایط نامناسب برای مردم محلی باعث آلودگی و آسیب به مقاصد و مکان های دیدنی شده و چندین کشور و شهر در حال اجرای تدابیری علیه این موضوع هستند.

شهر سن سباستین اسپانیا نیز پیش تر اعلام کرده بود قصد دارد ساخت هتل های جدید و اقامتگاه های مسافران را ممنوع کند. این مقررات برای ترویج استراتژی گردشگری پایدارتر اجرایی می شود.

سال گذشته، آمستردام نیز یک کمپین تبلیغاتی برای جلوگیری از حضور افراطی گردشگران و سروصدای آن ها راه اندازی کرد. در فرانسه نیز در مکان های محبوب همچون جاذبه های پارک ملی کَلونک محدودیتی برای تعداد گردشگران در نظر گرفته شده است.



20 جاذبه سریلانکا که حتما باید ببینید