طرز تهیه کیک کافی شاپی (دو مدل خوشمزه برای هر سلیقه)

منبع خبر / آشپزی / 1 روز پیش

طرز تهیه کیک کافی شاپی (دو مدل خوشمزه برای هر سلیقه)

کیک کافی شاپی، یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها در میان علاقه‌مندان به شیرینی است. بافت نرم، طعم دلنشین و ظاهر جذاب آن، باعث شده تا این کیک در بسیاری از کافی‌شاپ‌ها و منازل تهیه شود.

طرز تهیه کیک کافی شاپی خوشمزه مرحله به مرحله

کیک کافی شاپی دارای انواع مختلفی است و پر طرفدارترین و هوس انگیزترین نوع آن ها به شکل شکلاتی است که می توانید آن را به راحتی در منزل نیز تهیه کنید. این کیک ها به عنوان یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه در سراسر دنیا شناخته می شوند و شما می توانید آن ها را در کنار چایی و یا انواع نوشیدنی های گرم میل کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید. در این مطلب، دو مدل کیک کافی شاپی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مدل اول: کیک خیس شکلاتی (کلاسیک)

مواد لازم:

  • آرد: ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • پودر کاکائو: ۱/۳ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • کره نرم شده: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ بزرگ: ۳ عدد
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیر: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه

شربت کیک:

  • آب جوش: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

 کیک کافی شاپی

روش تهیه کیک کافی شاپی :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه بزرگ، کره نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.

وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مخلوط خشک را به صورت متناوب با مخلوط شیر و روغن به مواد اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

مایه کیک را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید.

در این فاصله، مواد شربت را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

پس از پخت کیک، آن را از فر خارج کرده و بلافاصله شربت خنک را روی آن بریزید تا کاملا جذب شود.

کیک را به مدت کامل خنک شدن در دمای محیط قرار دهید و سپس سرو کنید.

کیک کافی شاپی با رویه شکلاتی

مدل دوم: کیک کافی شاپی با رویه شکلاتی

مواد لازم:

  • مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی (همانند مدل اول)

برای رویه:

  • شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم

روش تهیه:

کیک را طبق دستور مدل اول تهیه کنید.

برای تهیه رویه، شکلات، خامه و کره را در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت غیر مستقیم (بن‌ماری) قرار دهید تا شکلات ذوب شود و مواد با هم مخلوط شوند.

کیک پخته شده و خنک شده را از قالب خارج کرده و رویه شکلاتی را روی آن بریزید.

کیک را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا رویه سفت شود.

نکات مهم:

برای تزئین کیک می‌توانید از پودر قند، شکلات رنده شده، میوه‌های تازه یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

برای تهیه کیک با طعم‌های مختلف، می‌توانید از عصاره‌های طعم‌دهنده مختلف مانند وانیل، بادام، پرتقال و ... استفاده کنید.

برای اینکه کیک شما نرم‌تر و لطیف‌تر شود، می‌توانید از کمی روغن زیتون به جای روغن مایع استفاده کنید.

نوش جان!



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اینقدر خوشمزه و راحته که هر روز میتونی درستش کنی سریع و متفاوت