فهرست شدن کوین های پرطرفدار شبکه سولانا در بازار آتی بایننس؛ آیا «سولاکسی» بعدی است؟
صرافی معروف «بایننس» توکن های ai16z ($AI16Z)، Zerebro (ZEREBRO) و GRIFFAIN (GRIFFAIN) که روی شبکه «سولانا» هستند را روز پنجشنبه در بازار آتی یا فیوچرز خود فهرست کرد. این اقدام، به کاربران امکان آن را داد تا این توکن ها را با اهرمی تا 75 برابر معامله کرده و سوار بر موج توکن های مرتبط با هوش مصنوعی شوند.
صرافی معروف «بایننس» توکن های ai16z ($AI16Z)، Zerebro (ZEREBRO) و GRIFFAIN (GRIFFAIN) که روی شبکه «سولانا» هستند را روز پنجشنبه در بازار آتی یا فیوچرز خود فهرست کرد. این اقدام، به کاربران امکان آن را داد تا این توکن ها را با اهرمی تا 75 برابر معامله کرده و سوار بر موج توکن های مرتبط با هوش مصنوعی شوند.
با وجود نوسانات کوتاه مدت، فهرست شدن در صرافی بایننس، این توکن ها را در میان برترین چشم اندازهای سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال برای سال ۲۰۲۵ قرار می دهد.
گمانه زنی ها در مورد اینکه کدام ارز دیجیتال می تواند هدف بعدی بایننس برای فهرست شدن باشد، ادامه دارد اما یک کوین جدید روی شبکه سولانا به نام «سولاکسی» Solaxy (SOLX) به عنوان یکی از نامزدهای اصلی این اتفاق بزرگ نام برده می شود.
فیوچرز بایننس کوین های پرطرفدار هوش مصنوعی سولانا را فهرست می کند – چقدر احتمال افزایش قیمت هست؟
هیاهوی هوش مصنوعی به اوج خود رسیده است که منجر به اتفاقات سلسله وار قابل توجهی برای بازار ارزهای دیجیتال شده است.
کوین های هوش مصنوعی پس از افزایش 15 درصدی در روز پنجشنبه، به ارزش بازار تجمعی نزدیک به 49.3 میلیارد دلار رسیده اند. در همین حال، داده های سایت CoinGecko نشان می دهد که شاخص میم کوین های هوش مصنوعی - شامل پروژه هایی مانند ai16z، Fartcoin و Zerebro - در همان روز 20 درصد افزایش قیمت پیدا کردد و به 10.4 میلیارد دلار رسید.
در این میان، یک حوزه بسیار جدید به عنوان سکه های عامل هوش مصنوعی نیز تقاضای بالایی پیدا کرده است و در حال حاضر دارای ارزش بازار ترکیبی بیش از 16 میلیارد دلار است. پروتکل مجازی (Virtuals Protocol)، اتحاد ابرهوش مصنوعی (Artificial Superintelligence Alliance) و حتی ai16z پروژه های برتر در این بخش هستند که هر کدام از فناوری عامل هوش مصنوعی برای ایجاد تحول در بخش های مختلف استفاده می کنند.
این رمزتوکن های هوش مصنوعی در چند هفته گذشته بسیار مورد توجه کاربران و سرمایه گذاران قرار گرفته اند. به عنوان مثال، کوین ai16z طی ماه گذشته 500 درصد و در هفته گذشته 180 درصد افزایش یافته است. این کوین به ارزش بازار 2.73 میلیارد دلار رسید و رکورد تاریخی 2.48 دلار را برای خود ثبت کرد، و سپس یک اصلاح ناچیز داشت.
فهرست اخیر فیوچرز بایننس باعث شده است که سرمایه گذاران نسبت به کوین های هوش مصنوعی شبکه سولانا تمایل بیشتری داشته باشند. برخی از کارشناسان برجسته حتی انتظار دارند که ai16z در ماه های آینده به ارزش بازار 50 میلیارد دلاری برسد.
یک فعال معروف بازار رمزارزها در شبکه ایکس با نام کاربری JITTOSHI درباره این توکن نوشت:
«من قویاً معتقدم که ai16z قدرت آن را دارد که به ارزش بازار 50 میلیارد دلاری برسد.»
در واقع، با توجه به اینکه این پروژه به دنبال راه اندازی بلاکچین لایه 1 خود است -یعنی همان کاری که Pump.Fun برای عوامل هوش مصنوعی انجام داده است-، می تواند یکی از رمزارزهایی باشد که سرمایه گذاران در سال 2025 آن را به دقت زیر نظر خواهند گرفت.
همینطور Zerebro سرمایه گذاران پول هوشمند را با عملکرد باورنکردنی خود تحت تأثیر قرار داده است. با وجود عدم اطمینان بیشتر بازار، قیمت این توکن در ماه گذشته بیش از 70 درصد افزایش یافته است.
پس از فهرست شدن در بازار آتی بایننس، قیمت ZEREBRO به دلیل فشار فروش از سمت سرمایه گذارانی که در مرحله پیش فروش آن را خریده بودند، 10 درصد کاهش یافته است. با این حال، کارشناسان پیش بینی می کنند که این توکن مبتنی بر سولانا به زودی به ارزش بازار 1 میلیارد دلاری خواهد رسید.
علیرغم احتمال نوسانات نزولی کوتاه مدت، سرمایه گذاران پول هوشمند به کوین های هوش مصنوعی مانند ai16z، Zerebro و GRIFFAIN به عنوان سرمایه گذاری های برتر برای سال 2025 نگاه می کنند.
آیا «سولاکسی» می تواند هدف بعدی بایننس برای فهرست شدن در فیوچرز باشد؟
با توجه به اینکه اکوسیستم سولانا دوباره در کانون توجه قرار گرفته است، اولین توکن لایه 2 این شبکه قدرتمند با نام «سولاکسی» (Solaxy) با نماد SOLX با تقاضای زیادی روبرو شده است که در حال حاضر نزدیک به 8 میلیون دلار در عرضه اولیه سکه (ICO) جمع آوری کرده است.
علیرغم برندسازی سولانا به عنوان یک بلاکچین سریع و مقیاس پذیر، این کوین در سال 2024 با عملکرد ضعیف شبکه خود به ویژه در دوره های پر ترافیک در حال دست و پنجه نرم کردن بود. به عنوان مثال، در سال گذشته تقریباً 75 درصد از تراکنش های بدون رأی SOL در زمانی که میم کوین ها به شدت خرید و فروش می شدند، با مشکل مواجه شدند.
«سولاکسی» از معماری خاصی برای مقابله با این مشکل استفاده می کند. این پروژه، تراکنش های SOL را برای پردازش و اجرا، در دسته هایی چندتایی قرار می دهد و بعداً در شبکه اصلی سولانا مستقر می کند. این فرآیند، به خودی خود مقیاس پذیری شبکه سولانا را بهبود بخشیده، توان عملیاتی شبکه را افزایش می دهد و تراکنش های سریع و ارزان را در هر دو زنجیره بلاکچین تضمین می کند.
در همین حال، خریداران اولیه SOLX در حال حاضر از پروتکل استیکینگ پروژه سود می برند، که در حال حاضر نرخ پاداش بیش از 450٪ را ارائه می دهد.
با ماموریت جاه طلبانه ای که «سولاکسی» دارد و با در نظر گرفتن فناوری پیشرفته آن، تقاضای بالای SOLX به هیچ وجه تعجب آور نیست. در واقع، برخی از کارشناسان برجسته حوزه رمزارزها پیش بینی می کنند که این رمزارز جدید، بازدهی تا 100 برابر هم داشته باشد.