طرز تهیه پلو شاه عباسی غذای محبوب ایرانی رقیب سرسخت لوبیاپلو
طرز تهیه پلو شاه عباسی یا قیمه پلو ، غذای محبوب و اصیل ایرانی و رقیب سرسخت لوبیا پلو
از غذاهای قدیمی و سنتی ایران که به نامهای قیمه لاپلو ، قیمه مخلوط و لاپلو قیمه معروف هست و چون غذای مورد علاقه شاه عباس بوده به قیمه شاه عباسی معروف شده، این غذا عطر و طعم بی نظیری داره. مواد لازم برای قیمه لاپلو
یک پیمانه لپه از شب قبل خیش شده
دو تا پیاز
۳۰۰ گرم گوشت
یک قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
نصف قاشق چایخوری فلفل سفید
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری کاری
۱/۳ قاشق چایخوری زیره
۱/۳ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
دو لیوان آب جوش
دو تا چوب دارچین
کمی زردچوبه برای پخت لپه
نمک به اندازه
دو قاشق غذاخوری رب گوجه
سه پیمانه برنج یک ساعت خیس شده
زعفران
نصف قاشق چایخوری دارچین و ۱/۳ قاشق چایخوری پودر هل ، نصف قاشق چایخوری پودر گل سرخ برای اواخر پخت مواد گوشتی
نان برای تهدیگ
روغن به اندازه