طرز تهیه نان نازک لواش در ماهیتابه با آرد + آب جوش !

منبع خبر / آشپزی / 19 ساعت پیش

طرز تهیه نان نازک لواش در ماهیتابه با آرد + آب جوش !

آرد + آب جوش! ما در خانه نان نازک را در ماهیتابه می پزیم! بهترین دستور غذا برای صبحانه سریع.

یک دستور العمل آسان برای نان نازک (لواش)، عالی برای تاکو، تورتیلا یا شاورما. فراموش کردم آخرین بار کی از فروشگاه نان خریدم، نمی دانم چگونه در خانه نان درست کنم؟ طبق این دستور، من تا به حال بیش از هزار نان پیتا در زندگی ام درست کرده ام. نه مخمر، نه فر! بسیار نرم، قابل نگهداری در یخچال .



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

8 نکته کاربردی در هنر کیک پزی برای افراد مبتدی