گرده بوشهری نان محلی ایرانی که شیرینیش رو از خرما گرفته امتحانش کن ضرر نمیکنی!
در این مطلب طرز تهیه نان محلی بوشهری را قراره یاد بگیریم با ما همراه باشید.
مواد لازم: آرد نان ۳۰۰ گرم. آرد کامل ۱۰۰ گرم. خمیرمایه ۷ گرم. خرما ۱۵۰ گرم. آب ۲۶۰-۲۷۰ گرم. روغن ۱۰ گرم در نوع سنتی و تئوری روغن ندارد. نمک ۶ گرم. زردچوبه رازیانه تخم گشنیز و زیره از هر کدام ۱/۴ قاشق. چای خوری ادویه ها میتواند به دلخواه کم و زیاد یا حذف شوند. مواد رومال: شکر ۱۵ گرم ۱ قاشق غذاخوری سیاه دانه ۵ گرم (۲) قاشق چایخوری کنجد ۲۰ گرم (۲) قاشق غذاخوری پر
منبع: Saeedeh Cook