فصل دوم «زیتون سرخ» آماده نمایش است؛ مژده لواسانی راوی کمیک‌موشن فلسطین شد


فصل دوم «زیتون سرخ» آماده نمایش است؛ مژده لواسانی راوی کمیک‌موشن فلسطین شد

همزمان با ٢٩ دی روز غزه، فصل جدید «زیتون سرخ» با روایت مژده لواسانی و پیرامون تحولات یک سال اخیر فلسطین برای نوجوانان آماده نمایش شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پروژه، همزمان با فرارسیدن ٢٩ دی ماه روز غزه، ضبط و تولید فصل دوم مجموعه کمیک‌موشن «زیتون سرخ» به کارگردانی مجید محمودی و تهیه‌کنندگی امید مرندی، محصول مرکز انیمیشن سوره به پایان رسید.

فصل جدید این انیمیشن ترکیبی، با اجرا و روایت مژده لواسانی در ۶ قسمت آماده شده و به زودی روی آنتن رسانه ملی می‌رود.

فصل دوم «زیتون سرخ» آماده نمایش است؛ مژده لواسانی راوی کمیک‌موشن فلسطین شد

فصل نخست این مجموعه در مهر امسال و همزمان با ٧ اکتبر، سالروز عملیات «طوفان الاقصی» با رویکرد واکاوی تاریخ اشغال فلسطین برای نوجوانان پخش شد و مورد استقبال قرار گرفت.

اکنون فصل جدید «زیتون سرخ» با روایتی کمیک، ساده و روان تلاش دارد تا به شایعات پیرامون عملیات «طوفان‌الاقصی»، دروغ‌های اسرائیل درباره ایران، شهادت یحیی سنوار، روایت مقاومت مردم غزه و … برای مخاطب نونهال و نوجوان بپردازد.

«زیتون سرخ» محصولی از مرکز انیمیشن سوره است که همزمان با اوج گرفتن تحولات فلسطین و جبهه مقاومت در یک سال اخیر، طراحی و به تولید رسید.



منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

انتقاد‌های تند خبرگزاری حوزه به پایتخت: چرا نقی گفت پدرسگ؟ چرا همه می‌رقصن؟