راز قتل خواهر توسط ۲ برادر پس از ۳۶ سال فاش شد


راز قتل خواهر توسط 2 برادر پس از 36 سال فاش شد

فرمانده انتظامی نور گفت: ۲ برادر در این شهرستان خواهر خود را در سال ۱۳۶۷ به قتل رساندند و گواهی فوت گرفتند.

سرهنگ کارآگاه احمد امینی روز شنبه اظهار کرد: در سال گذشته شکایتی به پلیس آگاهی شهرستان نور واصل که شاکی مدعی شد زمانی که کودک خردسال بوده مادرش به علت جرائم مالی روانه زندان شده و پس از رهایی به منزل پدری خود رفته و از سال ۱۳۶۷ اطلاعی از سرنوشت مادرش ندارد هر چند برای مادرم گواهی فوت صادر شده ولی خواستار پیگیری موضوع هستم.

او افزود: با اقدامات انجام شده توسط کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان نور مشخص شد فقدانی یاد شده بعد از متارکه از همسرش در منزل پدری خود زندگی می‌کرده و از آن به بعد کسی از سرنوشت وی مطلع نبوده است.

فرمانده انتظامی شهرستان نور ادامه داد: در ادامه تحقیقات، اتهاماتی متوجه ۲ برادر بزرگتر فقدانی بوده که با هماهنگی مراجع قضایی از نامبردگان به عنوان مطلع تحقیق و با توجه به تناقضات موجود به عنوان متهم مورد بازجویی قرار گرفتند که به قتل خواهرشان به علت اختلاف خانوادگی اقرار کردند.

سرهنگ امینی در پایان گفت: این ۲ برادر قاتل با حکم قضائی روانه زندان شدند که با تکمیل تحقیقات و ارسال پرونده به دادگاه کیفری منجر به صدور محکومیت برای ۲ برادر شد.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
افشاگری بن افلک در مورد علت جدایی اش از جنیفر لوپز و تمجید از همسر سابق