تبریک سلمان بن عبدالعزیز و محمد بن سلمان به جولانی

دسته‌بندی: سوریه
تاریخ انتشار: ۱۴۰۳ بهمن ۱۱, پنجشنبه ساعت ۲۲:۲۳۰ رأیبدون امتیاز
تبریک سلمان بن عبدالعزیز و محمد بن سلمان به جولانی

پادشاه عربستان و ولی عهد سعودی به جولانی به مناسبت تصدی آنچه پست «ریاست جمهوری» سوریه در دوره انتقالی خوانده شده است، تبریک گفتند.

«سلمان بن عبدالعزیز آل‌سعود» پادشاه عربستان و «محمد بن سلمان» ولی‌عهد و رئیس شورای وزیران سعودی به «احمد الشرع» ملقب به الجولانی به مناسبت تصدی پست ریاست جمهوری سوریه در دوره انتقالی، تبریک گفتند.

همچنین، امروز پنجشنبه احمد الشرع در فرودگاه دمشق از امیر قطر استقبال کرد. این اولین سفر یکی از سران کشورهای عربی به سوریه از زمان سقوط دولت «بشار اسد» به شمار می‌رود.

دو طرف در کاخ الشعب دمشق درباره تحولات سیاسی و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند.

دفتر ریاست جمهوری سوریه دیشب در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد که احمد الشرع رسما به عنوان رئیس دوره انتقالی و رئیس‌جمهور موقت سوریه تعیین شده است.

در این بیانیه آمده است: با اعلام موافقت گروه‌های مختلف سوری، احمد الشرع به عنوان رئیس جمهور سوریه در دوره انتقالی چهار ساله انتخاب شد.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...