این غذا‌ها خطر سرطان را کاهش می‌دهند

دسته‌بندی: سلامتتاریخ انتشار: ۱۴۰۳ بهمن ۲۴, چهارشنبه ساعت ۲۰:۴۳
این غذا‌ها خطر سرطان را کاهش می‌دهند

رژیم غذایی نه تنها در کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به فشار خون و کلسترول و چربی بالا و دیابت تاثیر دارد که در کاهش ابتلا به خطر سرطان به ویژه سرطان‌های گوارشی نیز نقش دارد، البته یک رژیم غذایی نامتعادل و مملو از خوراکی‌های پرچرب و شور نیز می‌تواند نتیجه‌ای عکس داشته و خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.