معطلی و ازدحام مردم در ایستگاه های متروی تهران


معطلی و ازدحام مردم در ایستگاه های متروی تهران

از ساعت ۷ صبح در میان جمعیت زیاد ایستگاه شادمان به سمت ایستگاه کلاهدوز قفل شده و در نهایت بعد از وقفه چنددقیقه ای بلندگو اعلام کرده که به دلیل نقص فنی قطار قادر به حرکت نیست.

از ساعت ۷ صبح در میان جمعیت زیاد ایستگاه شادمان به سمت ایستگاه کلاهدوز قفل شده و در نهایت بعد از وقفه چنددقیقه ای بلندگو اعلام کرده که به دلیل نقص فنی قطار قادر به حرکت نیست.

به گزارش «دنیای سفر»، به نقل از خبرآنلاین، صبح روز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ برخی از ایستگاه های متروی تهران در اثر شلوغی و دیر آمدن قطارها باعث معطلی تهرانی ها شد.

شهروندان به خبرنگار فارس می گویند که از ساعت ۷ صبح در میان جمعیت زیاد ایستگاه شادمان به سمت ایستگاه کلاهدوز قفل شده و در نهایت بعد از وقفه چنددقیقه ای بلندگو اعلام کرده که به دلیل نقص فنی قطار قادر به حرکت نیست.

همچنین یکی دیگر از شهروندان هم، گفت که «متروی چهارراه ولی عصر قیامت هستش و جمعیت تو راهروها قفل شده است.» طبق مشاهدات میدانی متروسواران، مردم امروز شاهد توقف های طولانی مدت در ایستگاه های تئاتر شهر، میدان ولیعصر و میدان جهاد بودند که با اعتراض و انتقاد شدیدی همراه شد.

همچنین شهروندانی که از ایستگاه کلاهدوز به سمت ارم سبز در حرکت بودند، تصریح کردند که از ایستگاه ابن سینا به بعد هر ایستگاه تقریباً ۵ دقیقه می ماند و دقایقی بعد با سیل زیادی از جمعیت حرکت می کرد.

هادی زند مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه در این باره به فارس گفت: تئاتر شهر همیشه شلوغ است و در روزهای منتهی به پایان سال شلوغی ها بیشتر می شود اما تا به الان اختلالی اعلام نشده است.

مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه افزود: نقص فنی قطار هم اگر به وجود بیاید مردم از قطار پیاده می شود و قطار بعدی مردم را سوار خواهد کرد.

زند بیان کرد: ما روزی ۲۲۰۰ حرکت داریم و اگر فقط یک درصد نقص فنی داشته باشیم ۲۲ قطار خواهیم داشت. وی تصریح کرد: ناوگان فرسوده و ازدحام مسافری شب عید از دلایل شلوغی در مترو است.

وی در پایان گفت: همه زحمت می کشند که مردم با آرامش و ایمنی تردد کنند.




بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

صادق بوقی، معین و مساله ایرانی های خارج