طرز تهیه دلمه با شیره انگور، یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

منبع خبر / دلگرم / آشپزی / ۱۸-۱۲-۱۴۰۳

طرز تهیه دلمه با شیره انگور، یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

دلمه برگ مو با شیره انگور، یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که طعمی ملس و دلچسب دارد. این دلمه، علاوه بر طعم فوق‌العاده، خواص بسیاری نیز برای سلامتی دارد.

طرز تهیه دلمه برگ مو با شیره انگور خوشمزه به روش سنتی

اگر علاقه مند به رسپی های جدید و ساده هستید در این قسمت با طرز تهیه دلمه شیره انگور همراه ما باشید. این دلمه دستور تهیه ساده ای دارد.

مواد لازم برای دلمه برگ مو :

  • برگ مو: ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • برنج: ۱ پیمانه
  • لپه: ۱/۲ پیمانه
  • سبزی دلمه (تره، جعفری، شوید، نعناع، مرزه): ۱ پیمانه خرد شده
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • شیره انگور: ۱/۲ پیمانه
  • سرکه یا آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

دلمه برگ مو با شیره انگور

طرز تهیه دلمه برگ مو:

آماده‌سازی مواد میانی:

لپه را از قبل خیس کنید و نیم‌پز کنید.

برنج را نیز خیس کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

لپه نیم‌پز، برنج خیس خورده و سبزی دلمه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

آماده‌سازی برگ مو:

برگ موها را بشویید و در آب جوش کمی نرم کنید.

پیچیدن دلمه‌ها:

مقدار کمی از مواد میانی را روی هر برگ مو قرار دهید و آن را بپیچید.

پخت دلمه‌ها:

کف قابلمه را با چند برگ مو بپوشانید.

دلمه‌ها را به صورت منظم در قابلمه بچینید.

شیره انگور، سرکه یا آبلیمو و شکر (در صورت استفاده) را با مقداری آب مخلوط کنید و روی دلمه‌ها بریزید.

یک بشقاب روی دلمه ها قرار دهید تا در حین پخت باز نشود.

درب قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم به مدت ۱ تا ۱,۵ ساعت بپزید تا دلمه‌ها نرم شوند و سس آن غلیظ شود.

سرو:

دلمه‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس باقیمانده در قابلمه سرو کنید.

دلمه برگ مو با شیره انگور

نکات مهم جهت تهیه دلمه برگ مو:

می‌توانید مقدار شیره انگور و سرکه را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند ترخون و پونه نیز در مواد میانی استفاده کنید.

برای جلوگیری از ته گرفتن دلمه ها میتوانید از شعله پخش کن استفاده کنید.

امیدوارم از این دلمه خوشمزه لذت ببرید!



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


فرمول پخت خمیر پیتزا ایتالیایی و خمیر پیتزا جادویی خانگی حرفه ای