پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم اما نکات ظریفی وجود دارد


پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم اما نکات ظریفی وجود دارد

رئیس‌جمهور روسیه با ایده آتش‌بس ۳۰ روزه با اوکراین موافق است؛ به شرطی که به صلح دائمی و برطرف‌شدن ریشه‌های بحران منجر شود. به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه شامگاه پنجشنبه و در اولین واکنش رسمی خود به پیشنهاد...

رئیس‌جمهور روسیه با ایده آتش‌بس ۳۰ روزه با اوکراین موافق است؛ به شرطی که به صلح دائمی و برطرف‌شدن ریشه‌های بحران منجر شود.

به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه شامگاه پنجشنبه و در اولین واکنش رسمی خود به پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس ۳۰ روزه در اوکراین گفت که از این طرح حمایت می‌کند.

او تأکید کرد: «به شرطی با آتش‌بس ۳۰ روزه موافقیم که به صلح دائمی و برطرف شدن ریشه‌های بحران منجر شود.»

رئیس جمهور روسیه همچنین خطاب به سربازان اوکراین در کورسک گفت: «۲ راه دارید؛ یا تسلیم شوید یا کشته می‌شوید.»

او تأکید کرد: «اگر ۳۰ روز خصومت‌ها را متوقف کنیم، آیا این بدان معناست که همه نیرو‌های اوکراین کورسک ترک خواهند کرد؟ آیا باید آنها را پس از ارتکاب جنایات متعدد آزاد کنیم؟»

رئیس‌جمهور روسیه پیشتر گفته بود که باید با سربازان اوکراین در کورسک همچون تروریست‌ها رفتار شود.

پوتین شامگاه پنجشنبه افزود: «نیرو‌های مسلح روسیه تقریباً در همه جا در حال پیشروی هستند، مشخص نیست در صورت آتش‌بس، وضعیت در خط تماس چگونه حل خواهد شد. چه کسی تعیین می‌کند که چه‌کسی در مساحت ۲۰۰۰ کیلومتری چه چیزی را نقض کرده است؟»

رئیس جمهور روسیه با ترامپ تماس خواهد گرفت

او همچنین گفت: «می‌توانم با ترامپ تماس بگیرم تا با او درباره آتش‌بس صحبت کنم. اگر آمریکا و روسیه بر سر همکاری انرژی به توافق برسند، خط لوله گاز می‌تواند در اختیار اتحادیه اروپا قرار گیرد.»

پوتین مجددا تأکید کرد: «اوکراین ممکن است از آتش‌بس موقت برای بسیج اجباری و تدارکات تسلیحاتی استفاده کند. تصمیم گیری در مورد نحوه کنترل این امر ضروری است. فدراسیون روسیه گام‌های بعدی را برای پایان دادن به درگیری و دستیابی به توافقات قابل قبول بر اساس وضعیت میدانی مذاکره خواهد کرد.»

او افزود: «وضعیت میدان به سرعت به نفع فدراسیون روسیه در حال تغییر است.»

رئیس جمهور روسیه قرار است شامگاه پنجشنبه و پشت در‌های بسته با «استیون ویتکاف»، فرستاده ویژه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا دیدار داشته باشد.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
بازیِ ظریف کرملین با دو مهره گراسیموف و پریگوژین