ترکیب عصاره گیاهی و فناوری نانوحباب رشد و سلامت ماهی‌ها را افزایش می‌دهد

دسته‌بندی: اقتصادیتاریخ انتشار: ۱۴۰۳ اسفند ۲۷, دوشنبه ساعت ۸:۵۷
ترکیب عصاره گیاهی و فناوری نانوحباب رشد و سلامت ماهی‌ها را افزایش می‌دهد

نتایج یک پژوهش پیشگامانه نشان می‌دهد که ترکیب کانابیدیول گیاهی و فناوری نوین نانوحباب‌ها می‌تواند سلامت و رشد ماهی‌ها را به‌طور چشمگیری بهبود بخشد و این یافته‌ها افق‌های تازه‌ای را برای صنعت آبزی‌پروری پایدار در برابر چالش‌های تغییرات اقلیمی گشوده‌ است.