سازمان ملل: اسرائیل الحاق غیرقانونی کرانه باختری را گسترش داده است


سازمان ملل: اسرائیل الحاق غیرقانونی کرانه باختری را گسترش داده است

دفتر کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل، امروز (سه شنبه) گزارش داد: اسرائیل، شهرک سازی‌ها در مناطق اشغالی کرانه باختری را به عنوان بخشی از ادغام یکنواخت این اراضی به خاک خود و در نقض قوانین بین المللی گسترش داده و تقویت کرده...

دفتر کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل، امروز (سه شنبه) گزارش داد: اسرائیل، شهرک سازی‌ها در مناطق اشغالی کرانه باختری را به عنوان بخشی از ادغام یکنواخت این اراضی به خاک خود و در نقض قوانین بین المللی گسترش داده و تقویت کرده است.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، در گزارش دفتر حقوق بشر سازمان ملل با استناد بر تحقیقات انجام شده در بازه زمانی بین اول نوامبر ۲۰۲۳ تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ آبان ۱۴۰۲ تا ۱۰ آبان ۱۴۰۳) آمده است که شهرک سازی‌های اسرائیل توسعه «قابل توجهی» در اراضی اشغالی کرانه باختری از جمله شرق بیت المقدس داشته است.

این دفتر به گزارش‌هایی از سوی سازمان‌های غیر دولتی در رژیم اسرائیل درباره ساخت ده‌ها هزار واحد مسکونی در شهرک‌های جدید یا موجود اشاره می‌کند.

نتایج این گزارش که در بحبوحه نگرانی فلسطینی‌ها از الحاق با توجه به تغییر سیاست آمریکا در دولت دونالد ترامپ ارائه شده است، قرار است ماه جاری در اختیار شورای حقوق بشر سازمان ملل قرار گیرد.

ولکرترک کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دربیانیه‌ای که به همراه این گزارش ارائه شد، گفت: انتقال بخشی از جمعیت اسرائیل به اراضی اشغالی به مثابه ارتکاب جنایت جنگی است.

وی از جوامع بین المللی خواست اقدامات معناداری برای جلوگیری از شهرک سازی‌های غیرقانونی رژیم صهیونیستی بکار بندند.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت: اسرائیل باید فورا و به طور کامل تمام فعالیت‌های شهرک سازی را متوقف و همه شهرک نشینان را تخلیه کند. همچنین باید انتقال اجباری فلسطینیان را متوقف کرده و از حملات نیرو‌های امنیتی و شهرک نشینان جلوگیری و عاملان آن را مجازات کند.

رژیم اسرائیل با ادعای تبعیض مزمن علیه این رژیم، در ابتدای سال جاری میلادی از شورای حوق بشر سازمان ملل خارج شد. حدود ۷۰۰ هزار شهرک نشین اسرائیلی در بین جمعیت دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفری فلسطین در کرانه باختری و شرق قدس که اسرائیل آن را درسال ۱۹۶۷اشغال کرد، زندگی می‌کنند.

بیشتر کشور‌ها شهرک سازی‌های رژیم اسرائیل در اراضی غصب شده توسط این رژیم را غیرقانونی قلمداد می‌کنند.





نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
تحولات میدانی یمن/ از شکار نیروهای مزدور سعودی در استان مآرب تا دفع حملات در استان الجو...