نحوه فیله کردن و پوست کندن ماهی به روش صحیح!


نحوه فیله کردن و پوست کندن ماهی به روش صحیح!

در این ویدیو که در بازار ماهی آسیایی گرفته شده است، یک مرد ماهی فروش ماهی را با مهارت خاصی فیله می کند.

همیشه از چاقوی تیز استفاده کنید تا برش‌ها تمیز و دقیق باشند.

تخته برش را ثابت نگه دارید تا ایمنی کار افزایش یابد.

ماهی را پس از فیله کردن سریعاً مصرف کنید یا در یخچال نگهداری کنید.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس هادی چوپان با دختری زیبا و خوش اندام در باشگاه مختلط ! / جنجال برای گرگ ایرانی !