بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورهای شمالی و استان‌های کشور


بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورهای شمالی و استان‌های کشور

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور با اشاره به آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها از بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورهای شمالی و استان‌های کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احمد شیرانی در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های مواصلاتی کشور گفت: ترافیک در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) از پل زنگوله تا سیاه بیشه، آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال)، محدوده تونل شماره ۱۸ و انتهای تونل البرز نیمه سنگین مشاهده می‌شود.

وی افزود: در محورهای هراز، فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت، تردد خودروها روان است و مشکلی در این مسیرها وجود ندارد. همچنین، محورهای شمالی تحت تأثیر بارش باران قرار دارند و رانندگان باید احتیاط لازم را در این مسیرها داشته باشند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور عنوان کرد: از نظر وضعیت جوی، بارش باران و مه گرفتگی در برخی از محورهای استان‌های گیلان، لرستان، البرز، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، همدان، قزوین، زنجان، کرمانشاه، خوزستان، مرکزی، گلستان، سمنان، خراسان شمالی و کهگیلویه و بویراحمد گزارش شده است.

سرهنگ شیرانی در پایان گفت: پلیس راهور از رانندگان درخواست دارد که با توجه به شرایط جوی و ترافیکی، با احتیاط کامل رانندگی کرده و از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
(ویدئو) بارش شدید باران در قم و جاری شدن سیل