شیرینی نوستالژی آلمانی معروف ترین و قدیمی ترین شیرینی برای نوروز!

شیرینی مشهدی یا آلمانی نوستالژی و خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان نوروزی.
مواد لازم: ۲۳۰ گرم آرد قنادی. ۵۰ گرم پودر بادام. ۷۰ گرم پودر قند. ۱۳۰ گرم کره سرد,۱ عدد تخم مرغ. نصف قاشق چایخوری وانیل. مارمالاد کارامل یا بریلو برای وسط شیرینی. دمای فر برقی ۱۶۰ و فرگازی ۱۷۰ درجه سانتی گراد مدت زمان پخت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه. استراحت ۱ ساعت در یخچال توضیحات کامل داخل ویدیو هست. امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. ممنون از همراهی شما ارادت