دستور پخت سینه مرغ آبدار همراه با سیب زمینی و سالاد تازه

سینه مرغ لذیذ با طعمی بی نظیر در کنار سیب زمینی و سالاد
فقط با یک ترفند کوچک، سینه مرغ شما چنان نرم و لذیذ میشود که طعمش تا مدتها زیر زبانتان میماند! این دستور پخت ساده با سیبزمینی طلایی و سالادی رنگارنگ، یه وعده کامل و شیک برای هر مناسبتیه.
فهرست مواد:
- سیبزمینی: ۴ عدد
- نمک: ۳ گرم (۰.۱ اونس)
- فلفل سیاه: ۳ گرم (۰.۱ اونس)
- روغن گیاهی: ۲۰ میلیلیتر (۰.۷ اونس مایع)
- پیاز قرمز: ۱ عدد
- سینه مرغ منجمد: ۱ عدد
- نمک: ۴ گرم (۰.۱ اونس)
- فلفل سیاه: ۳ گرم (۰.۱ اونس)
- تخممرغ: ۲ عدد
- خامه ترش: ۲۰۰ گرم (۷.۱ اونس)
- گوجهفرنگی: ۳ عدد
- پنیر: ۲۰۰ گرم (۷.۱ اونس)