دستور پخت سینه مرغ آبدار همراه با سیب‌ زمینی و سالاد تازه

منبع خبر / دلگرم / آشپزی / ۰۲-۰۱-۱۴۰۴

دستور پخت سینه مرغ آبدار همراه با سیب‌ زمینی و سالاد تازه

سینه مرغ لذیذ با طعمی بی‌ نظیر در کنار سیب‌ زمینی و سالاد

فقط با یک ترفند کوچک، سینه مرغ شما چنان نرم و لذیذ می‌شود که طعمش تا مدتها زیر زبانتان می‌ماند! این دستور پخت ساده با سیب‌زمینی طلایی و سالادی رنگارنگ، یه وعده کامل و شیک برای هر مناسبتیه.

فهرست مواد:

  • سیب‌زمینی: ۴ عدد
  • نمک: ۳ گرم (۰.۱ اونس)
  • فلفل سیاه: ۳ گرم (۰.۱ اونس)
  • روغن گیاهی: ۲۰ میلی‌لیتر (۰.۷ اونس مایع)
  • پیاز قرمز: ۱ عدد
  • سینه مرغ منجمد: ۱ عدد
  • نمک: ۴ گرم (۰.۱ اونس)
  • فلفل سیاه: ۳ گرم (۰.۱ اونس)
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • خامه ترش: ۲۰۰ گرم (۷.۱ اونس)
  • گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
  • پنیر: ۲۰۰ گرم (۷.۱ اونس)


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز


رستوران نوول لانژ؛ رستورانی فاین داین در تهران