آیت الله بهجت کدام شب را شب قدر می‌دانست؟


آیت الله بهجت کدام شب را شب قدر می‌دانست؟

یکی از سوالاتی که همواره در ذهن شب زنده داران هست، این است که علما و بزرگان کدام یک از سه شب نوزدهم و بیست و یکم و بیست و سوم را شبی می‌دانند که تقدیر انسان در آن رقم می خورد.

دو شب از لیالی قدر رمضان امسال گذشت و تنها شب قدر سوم یعنی شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان باقی مانده است.

یکی از سوالاتی که همواره در ذهن شب زنده داران هست، این است که علما و بزرگان کدام یک از سه شب نوزدهم و بیست و یکم و بیست و سوم را شبی می‌دانند که تقدیر انسان در آن رقم می‌خورد.

آیت الله محمد تقی بهجت فومنی در ضمن تحصیل و پیش از دوران بلوغ، به تهذیب نفس همّت گمارده، و در کربلا در تفحّص استاد و مربی اخلاقی بر آمده و به وجود آیت الله سید علی آقای قاضی که در نجف بوده پی می‌برد و از شاگردان ایشان می‌شود.

در کتاب «در محضر بهجت» جلد سوم آمده است که حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره گفته اند: بسیاری از بزرگان شب‌های ماه رمضان را بیدار می‌ماندند و نمی‌خوابیدند، هرچند نزد ما تقریباً واضح است که شب بیست‌وسوم ماه رمضان، شب قدر است.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عروسای دهه ۸۰ این شکلی بودن .... !!