خواص باورنکردنی تخمه ژاپنی + نحوه شکستن صحیح


خواص باورنکردنی تخمه ژاپنی + نحوه شکستن صحیح

تخمه ژاپنی دانه نوعی کدو به نام کدو پوست‌کاغذی یا کدو تنبل پوست‌نازک (با نام علمی Cucurbita pepo) است.

پکی از لذت‌های خوردن تخمه ژاپنی، شکستن آن است! اگرچه ممکن است در ابتدا شکستن تخمه ژاپنی کمی دشوار به نظر برسد اما با کمی تمرین و استفاده از ترفندهای ساده، می‌توانید به راحتی از این کار لذت ببرید. روش‌های متداول شکستن تخمه ژاپنی شامل استفاده از دست، دندان و یا ابزار است.

شکستن تخمه با دست، ساده‌ترین روش است. برای این کار، تخمه را بین انگشت شست و انگشت اشاره قرار داده و با فشار، آن را بشکنید. شکستن تخمه با دندان نیز روشی رایج است اما باید با احتیاط انجام شود تا به دندان‌ها آسیب نرسد. برای این کار، لبه تخمه را بین دندان‌های جلویی قرار داده و به آرامی فشار دهید تا شکسته شود. استفاده از ابزار‌ها مانند انبر تخمه‌شکنی یا حتی یک فندق‌شکن کوچک نیز می‌تواند شکستن تخمه را آسان‌تر و سریع‌تر کند.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

خاص ترین عکس رز رضوی که وایرال شد / حتما ببینید!