طرز تهیه نان محلی شهرکرد با مغز گردو و کشمش

نان خوشمزه و مقوی شهرکردی که با ترکیب گردو، کشمش و رومال تخممرغ و شیره خرما تهیه میشود.
اگه دوست داری یه نون خوشمزه و مقوی درست کنی که هم برای صبحانه عالی باشه و هم میتونی به عنوان میان وعده توی مدرسه یا محل کار ببری، نان محلی شهرکرد رو باید امتحان کنی! این نون با مغز گردو و کشمش پر شده و یه طعم بینظیر داره. برای اینکه رنگش هم جذاب بشه، رومالی از تخممرغ و شیره خرما روش میزنن. نون خوشمزهای که علاوه بر طعمش، انرژی زیادی هم بهت میده
هنر نانوایی