نان روغنی / طرز تهیه نان روغنی سنتی مخصوص ترکمن ها


نان روغنی / طرز تهیه نان روغنی سنتی مخصوص ترکمن ها

نان روغنی به نون فوق العاده خوشمزه و ترد که هر کی خورده عاشقش شده و درست کردن نان روغنی اونقد را هم سخت نیست فقط به نکته های ویدیو دقت کنین.

نان روغنی: آب ۲ لیوان ۴۰۰) گرم ). خمیر مایه (۹) گرم ). شکر یک قاشق غذاخوری (۱۳) گرم ). نمک یک قاشق چایخوری ( ۷ گرم ). آرد ۵ لیوان (۶۵۴ گرم ). جزغاله دنبه ۴۰۰ گرم. پیاز ۲ عدد رنده شده. رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری (۷۰) گرم ). نمک ۱ قاشق غذاخوری (۱۱) گرم ). فلفل یک قاشق چایخوری (۲) گرم ). روغن دنبه



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


مراحل رشد جنین، از لقاح تا تولد