شعارهای مردم در حمایت از فلسطین اثر روز قدس است


شعارهای مردم در حمایت از فلسطین اثر روز قدس است

شهردار تهران گفت: شعارهای مردم جهان در حمایت از فلسطین اثر روز قدس است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره فلسفه روز قدس و نگاه راهبردی امام راحل اظهار کرد: حضرت امام (ره) در انقلاب قدرت دین و مردم را به رخ کشید و روز قدس تجلی این دو قدرت برای رفع ظلم و مبارزه با یک امر خلاف انسانیت است. امام راحل با طرح روز قدس، شرایط تجلی قدرت دین و مردم را در یک امر واقعی مهیا کرد تا پرونده رژیم صهیونیستی را با تکیه به قدرت دین و مردم ببندد.

برنامه امام (ره) حذف صهیونیست‌ها با قدرت مردم بود

زاکانی گفت: مسیری که امام راحل مهیا کرد حضور و وحدت کلمه و تکیه به ایمان بود که در انقلاب متجلی شد و همین زمینه را در روز قدس نیز مهیا کرد و مبارزه با یک ظلم بزرگ را هدف‌گذاری کرد.

وی افزود: از دهه ۴۰ امام خمینی (ره) خط تلاش را مشخص کرد که با پیروزی انقلاب همراه شد. در شهریور ۵۷ وقتی مناخیم بگین، انور سادات و کارتر بحث صلح کمپ دیوید را مطرح کردند، پایه اولیه خیانت به مردم فلسطین بود. اما بعد از آن در سال ۵۸ امام یک طرح و شرایط جدیدی را ایجاد کرد که همچنان ادامه دارد تا پرونده این رژیم منحوس بسته شود.

جبهه دشمنان آمریکا عرض و طول جهانی دارد

زاکانی با بیان این مطلب که روز قدس برگرفته از تجلی اسلام محمدی در مقابل اسلام آمریکایی است، ادامه داد:. آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم شیره جهان را مکیده امروز دیگر نمی‌تواند این شرایط را ادامه دهد و به دنبال مناسبات جدید است و آنها به دنبال این هستند که زیر میز بزنند بر همین اساس به دنبال ایجاد رعب و وحشت هستند.

شهردار پایتخت اضافه کرد: حقیقت آمریکا ویژگی ترسانندگی را ندارد و ترس در خود آنها وجود دارد. آمریکا دیگر آمریکای گذشته نیست و در مقابل آنها نیز یک عنصر واحدی نیست؛ بلکه یک جبهه است که عرض و طول آن همه جهان را گرفته است.

شعارهای مردم در حمایت از فلسطین اثر روز قدس است

وی یادآور شد: شعارهای مردم جهان در حمایت از فلسطین اثر روز قدس است. امروز دیگر این شرایط یک مواجهه محدود مسلحانه خاص نیست که فقط بخش محدودی از جهان از آنها حمایت می‌کرد؛ بلکه تبدیل به یک جبهه در کل جهان شد و این اثر نرم روز قدس است که در واقع انعکاس اراده‌ها است. حقیقت آمریکا در جهت مخالف با آزادی در پی این اعتراضات عیان شده است. به تعبیر رهبر معظم انقلاب، پیچ تاریخی در منطقه و عرصه بین‌الملل در حال رخ دادن است.

زاکانی بیان کرد: تکیه‌گاه مقاومت مردم هستند و روز به روز اثر آن مشخص می‌شود. روز قدس تجلی اراده مردم است. خواستگاه اجتماعی که فرای جغرافیا و مذهب را نمایش می‌دهد. این یک وحدت درونی مبتنی بر آرمان‌های بلند و مقابله با نظام سلطه است که پیروزی انقلاب یا پیروزی در دفاع مقدس را موجب شد. مقاومت یک راهبرد جهان اسلام است نه یک راهبرد متکی بر یک اراده خاص. محور این راهبرد ایران است و ملت ایران پرچمدار این راهبرد هستند. لذا معادله جهانی که تغییر کند هرکس به اندازه خود از این کیک قدرت سهم خواهد گرفت.

اراده پولادین مردم فلسطین تحت هیچ شرایطی مخدوش نمی‌شود

شهردار تهران با بیان اینکه ملت‌ها هستند که در این مسیر تعیین‌کننده هستند، گفت: در این ماجرا ملت‌ها و افکار عمومی ملت‌ها نقش مهمی دارند و افکار عمومی می‌تواند آنها را بسیج کند به سمت قله. این اتّفاقات اراده ملت فلسطین را به رخ می‌کشد که تحت هیچ شرایطی نمی‌شکند.

وی با تاکید بر اینکه آینده جهان را اراده ملت‌ها تعیین می‌کند، عنوان کرد: مبتنی بر ظرفیت سایر کشورهای دارای قابیلت، اراده‌ای علیه هژمونی آمریکا شکل گرفته که قدرت‌هایی مانند ایران، چین و روسیه در آن حضور دارند. بنابراین باید نگاه ناقص خود به غرب را تغییر دهیم و به کل جهان توجه و نگاه ویژه‌تری داشته باشیم.

روز قدس تجلی اراده ملت‌ها است

شهردار تهران افزود: معادلات با این شرایط تغییر می‌کند و روز قدس که تجلی اراده ملت‌ها و تجلی حق طلبی است، در واقع یک حرکت انسجام‌بخش مردمی است. باید بتوانیم درست این پیام را منتقل کنیم و باید این هنر را داشته باشیم که مردمی که با همه وجود پای فلسطین ایستادند این پیام را با همه ابزارها مانند رسانه و اندیشمندان، خوب مخابره کنیم تا حصار آنها را بشکنیم که در پی این هستند که صدای مظلومیت فلسطین به گوش جهانیان نرسد. در واقع اراده ملت‌ها می‌تواند خفتگان را بیدار و آنها را مجبور به همراهی کند.

زاکانی اضافه کرد: تا پیش از انقلاب اسلامی، کشورهای جهان یا سلطه‌گر بودند یا سلطه پذیر. گروه سوم که گروه سلطه‌ستیز است را انقلاب اسلامی پایه‌ریزی کرد و امام راحل و انقلاب اسلامی، استقلال ملت‌ها و حاکمیت آزادی و معنویت را مطرح کرد.

وی خاطرنشان کرد: اراده ملت‌ها هر جا تجلی پیدا کند، چیزی توان مقابله با آن را ندارد و دست الهی است که از آستین مردم بیرون می‌زند و همه قدرت‌ها در مقابل آن مقهورند.

نقشه‌های استکبار جهانی برای مردم ایران نقش بر آب می‌شود

شهردار پایتخت یادآور شد: این شرایطی که امروز ایجاد شده، معادلات قدرت و جغرافیای جهان را تغییر خواهد داد و به لطف الهی جغرافیای جهان را تابعی از قدرت مردم قرار خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه در راه حاکمیت مستضعفین، جنبه اراده مردم و حق خواهان جهان اهمیت دارد، بیان کرد: روز قدس مبتنی بر یک آرمان مشخص و معینی است و جامعه جهانی با آن ارتباط برقرار می‌کند به ویژه نسل جوان که دشمن روی آن برنامه‌ریزی کرده تا از این راه منحرفش کند، می‌تواند از روز قدس الهام بگیرد و عمق پیدا کند و مُبلغ این راه شود و این اراده را توسعه دهد و ابزارهای نوین را در این راه به کار گیرد. به فضل الهی آنچه که استکبار برای ملت‌ها در نظر گرفتند خاصه برای ملت ایران، نقش بر آب خواهد شد.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


تیراندازی‌ با اسلحه جنگی را در نمایشگاه "ایپاس" تجربه کنید + تصاویر