خمیر نان را فریز کنید تا نان تازه بپزید! (نکات خمیر منجمد و پخت ۷ مدل نان)

این دستورالعملها به شما امکان میدهند تا خمیر نان را منجمد کرده و هر زمان که نیاز داشتید نان تازه بپزید، همچنین چند مدل نان خوشمزه را با استفاده از این خمیر آماده کنید.
این روش به شما امکان میدهد همیشه نانی تازه و خوشمزه داشته باشید.
[خمیر نان منجمد همه منظوره]
۳۰۰ گرم آرد غلیظ
۶ گرم مخمر
نمک ۵ گرم
شکر ۴۰ گرم
۱۳۵ گرم آب
تخم مرغ ۵۰ گرم
۲۰ گرم کره بدون نمک در دمای اتاق
[نان موکا]
۱۸ گرم کره بدون نمک، دمای اتاق
شکر ۲۰ گرم
۲ گرم قهوه
آب گرم ۱T
تخم مرغ ۱۰ گرم
۲۰ گرم آرد
۱۰ گرم کره نمک برای پر کردن
[نان لوبیا قرمز]
خمیر لوبیا قرمز
[نان سوسیس]
سوسیس
پیاز
پنیر موزارلا
سس مایونز
سس کچاپ
[نان نمک]
۱۰ گرم کره نمک برای پر کردن
نمک درشت سلولزی
[رولت سوسیس]
سوسیس
پنیر
[بن هات داگ]
سوسیس