سارق مامورنما در دماوند دستگیر شد


سارق مامورنما در دماوند دستگیر شد

دماوند - فرمانده انتظامی دماوند از دستگیری فردی که با جعل عنوان مأمور انتظامی اقدام به اخاذی از اتباع خارجی و سرقت منزل می‌کرد، خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مرتضی ملکی، شامگاه شنبه، در جمع خبرنگاران، از دستگیری سارقی که با عنوان مأمور انتظامی اقدام به جرایم مختلف می‌کرد، خبر داد.

وی اظهار داشت: پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر اخاذی از اتباع خارجی توسط فردی خود را مأمور معرفی می‌کرد، تحقیقات پلیسی آغاز شد و مأموران با هماهنگی قضائی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند.

فرمانده انتظامی دماوند افزود: در بازرسی از محل سکونت متهم، یک دستگاه بی‌سیم دستی، افشانه اشک‌آور، البسه انتظامی و سپاه، کارت شناسایی جعلی و مقداری مشروبات الکلی کشف شد.

ملکی تصریح کرد: متهم به ۲ فقره اخاذی از اتباع خارجی و ۱ فقره سرقت منزل اعتراف کرده و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شده است. تحقیقات برای کشف ارتباطات و احتمالی سایر جرایم متهم ادامه دارد.

وی در پایان به شهروندان هشدار داد: در مواجهه با افرادی که خود را مأمور معرفی می‌کنند، حتماً مدارک معتبر درخواست کنند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، بلافاصله به پلیس ۱۱۰ گزارش دهند.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


تصویری کم‌یاب از فلک کردن خدمتکار زن در زمان قاجار