برگزاری تمرین پرسپولیس زیر بارش باران


برگزاری تمرین پرسپولیس زیر بارش باران

تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین امروز جمعه را در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی و زیر بارش باران برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سرخ‌پوشان پایتخت برای دیدار برابر استقلال خوزستان از هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر خلیج فارس، آخرین جلسه تمرینی خود را از ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه آغاز کردند.

بخش‌هایی از تمرین آدینه، زیر بارش باران انجام شد و یک ساعت به طول انجامید.

امید عالیشاه و ایوب العملود کماکان به دلیل مصدومیت، زیر نظر کادر پزشکی تیم بودند و سایر بازیکنان بدون مشکل در اختیار کادر فنی قرار داشتند و با روحیه‌ای بالا در این تمرین شرکت کردند.

راندو در قالب دو گروه، مرور کارهای تاکتیکی و فوتبال هدفمند، بخش‌های مختلف این تمرین بود و بازیکنان بعد از پایان تمرین، راهی هتل شدند تا در اردوی پیش از بازی برابر تیم استقلال خوزستان شرکت کنند.

دیدار برگشت تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان از ساعت ۱۸ فردا شنبه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


ادعای جالب حسین زامهران ستاره سرخپوشان درباره دیدار با پرسپولیس