اژه‌ای: حجت‌الاسلام نیری یکی از چهره‌های گمنام قوه قضاییه بود


اژه‌ای: حجت‌الاسلام نیری یکی از چهره‌های گمنام قوه قضاییه بود

رئیس قوه قضائیه گفت: حجت‌الاسلام نیری یکی از چهره‌های گمنام قوه قضاییه و مورد اعتماد امامین انقلاب بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در حاشیه مراسم تشییع پیکر حجت‌الاسلام والمسلمین نیری از مقامات پیشین قضائی کشور، اظهار کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین نیری حقیقتاً یکی از چهره‌های گمنام قوه قضائیه بود که در طول همه سنوات گذشته بسیار خاموش، اما با دانش، اخلاق و مردم‌داری، وظایف خود را انجام می‌داد.

رئیس عدلیه با بیان اینکه حجت‌الاسلام والمسلمین نیری شخصیتی مورد اعتماد امامین انقلاب بود، گفت: ایشان در طول بیش از یک دهه، ابلاغ ویژه‌ای از امام راحل و مقام معظم رهبری در خصوص مسائل اصل ۴۹ و پرونده‌های مربوط به ولی فقیه داشت که هیچ قاضی‌ای در دستگاه قضا چنین حکمی را با این اختیارات نداشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: آقای نیری هم زمانی که در دادگاه‌های انقلاب و در زمینه استنقاذ بیت‌المال از عناصر رژیم ستمشاهی و مبارزه با جریان‌های ضد انقلاب و کسانی که امنیت کشور را هدف گرفته بودند و هم زمانی که در دیوان عالی کشور و دادگستری مسئولیت داشت، توانست وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد.

رئیس قوه قضائیه در پایان ضمن تسلیت مجدد به خانواده محترم حجت‌الاسلام والمسلمین نیری و همه همکاران قضائی خود، برای این مرحوم از درگاه پروردگار متعال، طلب آمرزش، مغفرت و پاداش کرد.



منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
۲۴۰ اسم دختر با کلاس و دلنشین با معنی و ریشه