نمایش «برهوت» در جشنواره «زاغ طلایی» روسیه


نمایش فیلم سینمایی «برهوت» در بخش مسابقه جشنواره «زاغ طلایی» روسیه، رقابت فیلم کوتاه «شال سیاه» در دو جشنواره در پرتغال و اسپانیا و حضور کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با سه پویانمایی و یک فیلم در هفته فیلم ایران در زاگرب از جمله اخبار سینمایی امروز (هفدهم فروردین) است.

به گزارش گروه فرهنگی ایران اکونومیست، فیلم سینمایی برهوت به کارگردانی منصور وثوقی و تهیه‌کنندگی محمد کمالی‌پور در نهمین حضور بین‌المللی خود در بخش مسابقه فیلم‌های بلند سینمایی نهمین دوره جشنواره بین‌المللی زاغ طلایی در روسیه پذیرفته شد. این جشنواره از ۷ تا ۲۰ آوریل ۲۰۲۵ برابر (۱۷ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) در منطقه چوکوتکا در کشور روسیه برگزار می‌شود.

جشنواره زاغ طلایی روسیه با هدف ترویج فرهنگ قومیت‌های مختلف، تداوم نسل‌ها و حفظ سنت‌ها و به منظور جست‌وجو و حمایت از فیلمسازان جوان و با استعداد به نمایش آثار متنوع از کشورهای چین، روسیه، ایران و تاجیکستان می‌پردازد.

بر اساس گفته فیلیپ آبروتین مدیر جشنواره، منحصربه‌فرد بودن جشنواره زاغ طلایی روسیه به این دلیل است که جوایز را علاوه بر هیات داوران، تماشاگرانی انتخاب می‌کنند که با علاقه به تماشای فیلم‌ها می‌نشینند؛ فیلم‌هایی که به هر نحوی داستان‌هایی را از اقصی نقاط دنیا بیان می‌کنند؛ داستان‌هایی شگفت‌انگیز از طبیعت زندگی روزمره، آداب و سنت‌های متفاوت.

امیر جعفری، نفس بازغی، ریما رامین‌فر، ستاره پسیانی، علی باقری، علیرضا استادی، نگار عابدی، کیمیا بابائیان، رابعه مدنی، مهدی قربانی، نیلوفر رجایی‌فر، سانای امیرآبادی، سارا همتی، تینا اسدی، آرمیتا قبادی، حسن خان‌محمدپور، دیلان کهالی و امیر شهاب رضویان بازیگران فیلم سینمایی برهوت هستند. پخش بین‌المللی این فیلم به عهده شرکت بین‌المللی وایت دریمز پیکچرز به مدیریت مستانه مهاجر است.

نمایش «برهوت» در جشنواره «زاغ طلایی» روسیه/ «شال سیاه» به پرتغال و اسپانیا می‌رود

رقابت «شال سیاه» در پرتغال و اسپانیا

فیلم کوتاه شال سیاه به نویسندگی و کارگردانی علیرضا شاه‌حسینی در بخش مسابقه اصلی هشتمین دوره جشنواره فیلم پورتو فم (PORTO FEMME International Film Festival ۲۰۲۵) کشور پرتغال و بیست‌ودومین جشنواره فیلم حقوق بشر (Human Rights Film Festival) در سن سباستین اسپانیا با آثاری از سراسر جهان رقابت می‌کند.

جشنواره پورتو فم پرتغال از ۸ تا ۱۳ آوریل ۲۰۲۵ (۱۹ تا ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۴) در شهر پورتو کشور پرتغال و بیست‌ودومین جشنواره فیلم حقوق بشر سن سباستین از ۴ تا ۱۱ آوریل ۲۰۲۵ (۱۵ تا ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود.

فیلم کوتاه «شال سیاه» ۶ و ۷ آوریل (۱۷ و ۱۸ فروردین) در جشنواره سن سباستین و ۸ تا ۱۰ آوریل (۱۹ تا ۲۰ فروردین) در جشنواره پورتو روی پرده می‌رود.

شال سیاه پیش از این در جشنواره میلان، جشنواره تورینو ایتالیا و جشنواره حقوق بشر کرامت نیز حضور داشته است. تهیه‌کنندگی این فیلم را کمپانی بین‌المللی شاه حسین فیلم بر عهده دارد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است:
تو چیزی راجع به عنکبوت‌ها می‌دانی؟ … آن‌ها همسران خود را می‌خورند. پاشا رستمی، تارا مجیدزاده، لطف‌الله سیفی، محنا سیدی، زنده‌یاد حاتم مشمولی، جواد فلاحتکار، هستی غریب، ایرج عابدی، ناصر معرفت، ابراهیم ناجی و عرشیا چراغی بازیگران «شال سیاه» هستند.

عوامل این فیلم عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: وحید ابراهیمی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: گلناز کاوسی، طراح گریم: سیامک احمدی، طراح صحنه و لباس: رامین محمدیان، عکس: حبیب مجیدی، تدوین: علیرضا شاه حسینی، مشاور تدوین: هایده صفی یاری، دستیار تدوین: فرید براری، مدیر صداگذاری و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق.

نمایش «برهوت» در جشنواره «زاغ طلایی» روسیه/ «شال سیاه» به پرتغال و اسپانیا می‌رود

نمایش آثار کانون پرورش فکری در هفته فیلم ایران در زاگرب

سه انیمیشن موفق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شامل در سایه سرو به کارگردانی شیرین سوهانی و حسین ملایمی برگزیده اسکار ۲۰۲۵، سمپاش به کارگردانی فرنوش عابدی با کسب بیش از ۳۳۰ جایزه ملی و بین‌المللی و ده سالگی به کارگردانی فاطمه جعفری اثر موفق کانون با تکنیک استاپ‌موشن در رویداد هفته فیلم ایران در شهر زاگرب (کرواسی) حضور پیدا کردند که هر سه اثر به‌ عنوان نماینده بخش انیمیشن ایران برای مخاطبان کروات به نمایش در آمدند.

همچنین فیلم سینمایی در آغوش درخت ساخته بابک خواجه‌پاشا محصول مشترک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سازمان سینمایی سوره در این رویداد هنری حضور دارد.

سخنرانان آیین گشایش این رویداد هنری که با حضور دوست‌داران سینما و هنر ایران برپا شد، به علاقه مخاطبان کرواسی به سینمای ایران، موفقیت پرشور سینمای ایران در جهان و همچنین نقطه تمایز فیلم‌های ایرانی به خاطر شاعرانگی، نمادگرایی ظریف و توانایی آن‌ها در انتقال پیام‌های قدرت‌مند، اشاره کردند.

جشنواره فیلم‌های ایرانی از ۱۴ تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ در شهر زاگرب کرواسی در حال برگزاری است.

نمایش «برهوت» در جشنواره «زاغ طلایی» روسیه/ «شال سیاه» به پرتغال و اسپانیا می‌رود

نمایش «آتل» در هند
انیمیشن کوتاه آتل به کارگردانی مهدی صدیقی (تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی) در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک سی ‌ام ‌اس هند روی پرده می‌رود.

چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک سی ‌ام‌ اس هند با هدف ایجاد بستری مشترک برای تولیدکنندگان فیلم‌های کودک برگزار می‌شود. الویت جشنواره این است تا تولیدکنندگان دیدگاه‌های خود را در زمینه پرورش و شکوفایی استعدادهای کودکان از طریق فیلم‌های آموزنده و معنادار ارائه دهند و به ترویج دوستی و همکاری میان مردم جهان بپردازند.

چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم کودک سی ‌ام‌ اس هند از ۷ تا ۱۳ آوریل (۱۸ تا ۲۴ فروردین) در لکنوی هندوستان برگزار می‌شود.

انیمیشن آتل درباره راننده‌ای است که در جاده خاکی به کمک بازوی مکانیکی که روی کامیون قرار دارد، در حال تعویض تیرهای چراغ برق چوبی قدیمی با تیرهای بتنی جدید است. او با پرنده‌ای که روی یکی از تیرهای چوبی لانه دارد، درگیر می‌شود.




بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

پیدا شدن مارمولک، این‌بار در نان سنگک