طرز تهیه کره فندق خانگی به ساده ترین روش

منبع خبر / دلگرم / آشپزی / ۱۹-۰۱-۱۴۰۴

طرز تهیه کره فندق خانگی به ساده ترین روش

آموزش گام به گام تهیه کره فندق خوشمزه و طبیعی در خانه با مواد اولیه ساده.

با این دستورالعمل ساده، کره فندق خانگی خوشمزه و مقوی را در کمترین زمان تهیه کنید.

دستور تهیه کره فندق

۱. **فر را گرم کنید**: فر را به دمای ۳۵۰ فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) برسانید.
۲. **فندق ها را برشته کنید**: فندق ها را روی یک سینی فر پخش کنید و به مدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید تا کمی قهوه ای و پوست آن ها تا حدی برشته شود.
۳. **خنک کردن و جدا کردن پوست**: بگذارید فندق ها ۳-۴ دقیقه روی سینی خنک شوند. فندق ها را در یک دستمال آشپزخانه پیچیده و با شدت مالش دهید تا پوست شل شده جدا شود. فندق های پوست کنده را جدا کنید و این فرایند را با فندق های با پوسته ادامه دهید. نکته: جدا کردن تمام پوست ها سخت است، به همین دلیل سعی کنید تا حد امکان پوست ها را جدا کنید، اما اگر کمی پوست باقی ماند اشکالی ندارد. بگذارید کاملاً خنک شوند.
۴. **آماده سازی کره فندق**: فندق ها را در مخلوط کن بریزید، در صورت تمایل کمی نمک اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملاً روان و کرمی شود. در این مرحله ممکن است به نظر برسد که خوب مخلوط نمی شود، اما صبور باشید. ابتدا دانه دانه خواهد بود، سپس خمیری می شود و در نهایت نرم و کرمی می شود. کل این فرایند حدود ۵-۱۵ دقیقه طول می کشد (بسته به نوع مخلوط کن یا غذا ساز شما).
۵. **نگهداری کره فندق**: کره فندق را در یک ظرف دربسته یا یک شیشه مِیسون ریخته و در یخچال نگهداری کنید.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی