جک T۹ در راه استرالیا؛ پیکاپ کرمان موتور در راه بازار جهانی


جک T9 در راه استرالیا؛ پیکاپ کرمان موتور در راه بازار جهانی

خودروسازی جی‌ای‌سی (جک) اواخر سال گذشته پیکاپ دوکابین T۹ توربودیزل را در استرالیا عرضه کرد. اکنون این شرکت چینی برنامه‌های خود برای عرضه محصولات دیگر در این کشور را اعلام کرده است. این برند تایید کرد که قرار است تا قبل از پایان...

خودروسازی جی‌ای‌سی (جک) اواخر سال گذشته پیکاپ دوکابین T۹ توربودیزل را در استرالیا عرضه کرد. اکنون این شرکت چینی برنامه‌های خود برای عرضه محصولات دیگر در این کشور را اعلام کرده است.

این برند تایید کرد که قرار است تا قبل از پایان سال ۲۰۲۶ شش مدل جدید به صورت محلی عرضه کند، که برخی از آن‌ها نسخه‌های جدیدی از مدل‌های موجود خواهند بود.

احمد محمود، مدیرعامل شرکت LTS Auto توزیع‌کننده محلی جک در استرالیا، گفته است که پیکاپ هانتر پلاگین هیبریدی یکی از مدل‌های جدیدی است که در اوایل سال ۲۰۲۶ به صورت محلی عرضه خواهد شد. مدل دیگر، نسخه کابین یکپارچه از پیکاپ دوکابین جک T۹ موجود است.

با توجه به اینکه چهار خودروی باقی‌مانده جک قرار است به صورت محلی معرفی شوند، آقای محمود گفته که این شرکت ترجیح می‌دهد "فعلا جزئیاتی درباره آن‌ها منتشر نکند".

یکی از احتمالات عرضه نسخه‌های پایین‌رده از پیکاپ T۹ است، که مشتریان خودروهای ناوگانی را هدف قرار می‌دهد.

در حال حاضر، جک تنها دو نسخه از پیکاپ دوکابین جک T۹ توربودیزل را با نام‌های اویسیس و هیون عرضه می‌کند. قیمت این مدل از ۴۲۶۶۲ دلار آغاز می‌شود.

در حالی که این شرکت کانسپت جک T۹ برقی را آخر هفته گذشته در ملبورن به نمایش گذاشت، اما تایید نکرد که این مدل در استرالیا عرضه خواهد شد یا خیر.

جک T9 در راه استرالیا؛ پیکاپ کرمان موتور در راه بازار جهانیجک T۹

وقتی از آقای محمود پرسیده شد که آیا یکی از مدل‌های جدید ممکن است نسخه شاسی بلند T۹ باشد یا خیر، او این موضوع را تایید یا تکذیب نکرد. وی در این باره گفت:

"من دوست دارم یک شاسی بلند در استرالیا عرضه کنیم. من با همکارانم در جک در این زمینه همکاری می‌کنیم. ما می‌دانیم که رقبای ما نسخه‌های شاسی بلند از پیکاپ‌های خود را عرضه می‌کنند که شرایط خوبی دارند و ما دوست داریم موفقیت آن‌ها را تکرار کنیم. "

در چین، جک خودروهای زیادی برای عرضه دارد، که شامل شاسی بلند، ون، سدان، هاچ‌بک و حتی کامیون هستند. برخی از آن‌ها با پیشرانه‌های پلاگین هیبریدی و الکتریکی در دسترس هستند.

برند جک سابقه‌ای بیش از ۶۰ ساله در صنعت خودروسازی دارد. این شرکت در ابتدا برای بازار چین کامیون تولید می‌کرد و اکنون در حال ورود پرقدرت به بازارهای صادراتی است.

در حال حاضر در استرالیا ۶۲ نمایندگی جک وجود دارد و این شرکت می‌خواهد جایگاه خود را در این کشور تقویت کند.

تا پایان ماه مارس، جک ۵۲۵ نسخه از پیکاپ جک T۹ را به فروش رسانده بود. برای مقایسه، شرکت کره‌ای KGM (سانگ‌یانگ سابق) در مدت مشابه ۵۴۷ دستگاه موسو و LDV در مجموع ۱۲۴۷ دستگاه از T۶۰ را به فروش رسانده است.


گالری تصاویر



منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
رونمایی از لاماری ایما برقی در نمایشگاه خودروی شیراز