شیوه پرداخت یارانه دارو و شیر خشک در سال 1404 تغییر می‌کند

دسته‌بندی: تغذیه و سلامت
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ اردیبهشت ۶, شنبه ساعت ۱۱:۵۲۰ رأیبدون امتیاز
شیوه پرداخت یارانه دارو و شیر خشک در سال 1404 تغییر می‌کند

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت گفت: بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۳، پرداخت یارانه دارو و شیر خشک که تاکنون از طریق سازمان هدفمندی انجام می‌شد، از سال ۱۴۰۴ احتمالا تغییر می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی رضایی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران درباره موارد مطرح شده در زمینه تأخیر در پرداخت هزینه شیرخشک به داروخانه‌ها توسط سازمان بیمه سلامت افزود: بعد از انتقال ارز ترجیحی از مبدا واردات و تولیدکنندگان به مصرف کنندگان نهایی، موضوع ثبت و کنترل سهمیه شیرخشک یکی از مشکلات حوزه سلامت بود و سامانه تی تک سازمان غذا و دارو در این زمینه به تنهایی پاسخگو نبود؛ در نتیجه سامانه نسخه الکترونیک سازمان بیمه سلامت ایران در این زمینه همکاری و مساعدت نرم افزاری کرد که این همراهی همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر امکان ثبت و کنترل سهمیه شیر خشک در سامانه نسخه الکترونیک سازمان بیمه سلامت ایران و سامانه تی تک سازمان غذا و دارو فراهم است.

معاون سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: تا سال ۱۴۰۳ در پایان هر ماه، صورت حساب و عملکرد داروخانه‌ها استخراج شده و به سازمان هدفمندی یارانه‌ها جهت پرداخت هزینه شیرخشک ارسال می‌شد و بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳، این پرداختی باید توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها به داروخانه‌ها انجام می‌شد که بنا به اظهارات سازمان برنامه و بودجه در سال جاری نحوه پرداخت آن تغییر خواهد کرد، به نحوی که رضایت بهتری ایجاد کند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...