دستور پخت عشایری پلو؛ خوشمزه و لذیذ

دسته‌بندی: آشپزیتاریخ انتشار: ۱۴۰۴ اردیبهشت ۲۳, سه‌شنبه ساعت ۱۷:۴۳
دستور پخت عشایری پلو؛ خوشمزه و لذیذ

برای درست کردن این پلوی خوشمزه ابتدا برنج را همراه با آب و کمی نمک خیس کنید و به مدت ۴ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورد. در مرحله بعد، گوشت را همراه با ۱ عدد پیاز، چوب دارچین، کمی زردچوبه، ۱ قاشق زعفران دم کرده و نصف لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا گوشت بپزد.