موچی؛ شیرینی ژاپنی با طعم‌های متنوع و روش‌های پخت آسان

دسته‌بندی: آشپزیتاریخ انتشار: ۱۴۰۴ اردیبهشت ۲۵, پنجشنبه ساعت ۱۵:۴۵
موچی؛ شیرینی ژاپنی با طعم‌های متنوع و روش‌های پخت آسان

موچی، این شیرینی سنتی و محبوب ژاپنی، با بافت نرم و کشدار خود که از برنج مخصوص تهیه می‌شود، جای خود را در دل علاقه‌مندان به شیرینی در سراسر جهان باز کرده است. از جشن‌های سنتی ژاپن گرفته تا دورهمی‌های دوستانه در ایران، موچی به عنوان یک دسر خوشمزه و متفاوت شناخته می‌شود و تنوع طعم‌های آن، از میوه و شکل...