اندونگ بازیکن استقلال است


اندونگ بازیکن استقلال است

دیدیه اندونگ به باشگاه استقلال یک نامه بابت فسخ یک‌طرفه ارائه داده اما باشگاه استقلال این ادعا را قبول ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان - دیدیه اندونگ، هافبک گابنی استقلال در فصل گذشته قراردادی یک ساله با این تیم داشت که چندی پیش خبر رسید این قرارداد به طور خودکار تمدید شده است. دقایقی پیش اما خبری متفاوت منتشر شد.

مدیربرنامه‌های این هافبک گابنی دقایقی پیش با ارسال نامه‌ای به باشگاه استقلال از فسخ یک‌طرفه قرارداد موکلش خبر داد و دلیل آن را تخلفات حقوقی عنوان کرد. مشخص نیست این نامه را می‌توان قانونی در نظر گرفت یا خیر اما به طور قطعی خبر درخواست فسخ این هافبک گابنی صحیح است.

دقایقی پیش پژمان ماندگاری، مدیر روابط عمومی استقلال با انتشار یک توئیت خبر فسخ قرارداد را کذب اعلام کرد و گفت: مطالبات اندونگ به طور کامل پرداخت شده و قراردادش هم به تبع آن تمدید شده است. این مساله یعنی باشگاه استقلال فسخ اندونگ را قبول ندارد و طبق بندی که در قرارداد اندونگ وجود داشت، او را همچنان بازیکن خود می‌داند.

مجتی طباطبایی معاون حقوقی باشگاه استقلال در واکنش به خبر منتشر شده در خصوص فسخ قرارداد اندونگ گفت: طبق قرارداد فی مابین، آقای اندونگ بازیکن استقلال محسوب می‌شود و این بازیکن فصل آینده نیز در جمع بازیکنان استقلال حضور خواهد داشت.

معاون حقوقی باشگاه استقلال در ادامه توضیح داد: حسب بند ۵ ماده ۳ قرارداد اندونگ با باشگاه استقلال و نوتیس ارسالی باشگاه استقلال در تاریخ ۱۸ مارس۲۰۲۵ به ایشان، قرارداد فی مابین میان این بازیکن و باشگاه استقلال به صورت خودکار با مبلغ معین تمدید شده و این بازیکن بر اساس قرارداد رسمی و قانونی همچنان بازیکن تحت قرارداد باشگاه استقلال به شمار می‌رود، لذا به هواداران محترم استقلال اطمینان خاطر می‌دهیم خبر منتشر شده صحت کافی ندارد.

طباطبایی در ادامه گفت: از هواداران محترم خواهشمندیم به منظور حفظ آرامش مجموعه باشگاه و حفظ تمرکز لازم در فرایند نقل و انتقالات به اخبار غیر رسمی به هیچ عنوان توجه نکنند و اخبار رسمی را از رسانه رسمی باشگاه دنبال کنند.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

فارس: دستگیری دو پسر کاظم صدیقی در پی تخلفات و زدوبندهای مختلف