کبد چرب و دیابت؛ پیامد تولید غذای غیر علمی

دسته‌بندی: سلامتتاریخ انتشار: ۱۴۰۴ خرداد ۲۳, جمعه ساعت ۱۱:۳۲
کبد چرب و دیابت؛ پیامد تولید غذای غیر علمی

محمدرضا ظفرقندی بر اهمیت تولید مبتنی بر دانش برای تضمین ایمنی غذا در کشور تاکید کرد و هشدار داد که غفلت از این اصل، سلامت جامعه را تهدید می‌کند. به گفته او، جایگزینی دانش با رویکرد‌های بازاری در صنعت غذا، ایمنی غذا را به خطر انداخته و عامل اصلی شیوع بیماری‌هایی، چون کبد چرب در کودکان و دیابت در بزرگ...