خبرسازی رژیم صهیونی علیه اصلاح‌طلبان با هدف اختلاف‌افکنی در جامعه

دسته‌بندی: احزاب و تشکلها
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ تیر ۱۵, یکشنبه ساعت ۱:۴۷۰ رأیبدون امتیاز
خبرسازی رژیم صهیونی علیه اصلاح‌طلبان با هدف اختلاف‌افکنی در جامعه

رسانه‌های ضد انقلاب در نقش بازوی رسانه‌ای رژیم صهیونیستی، طی روزهای گذشته با ساخت شایعات گوناگون تلاش کرده‌اند با تحریک مخاطبان خود، پروژه اختلاف‌افکنی در جامعه را پیگیری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر تلاش بسیاری کرده است تا اتحاد و انسجام بی‌نظیری که در جریان جنگ ۱۲ روزه در کشور ایجاد شده است را برهم بزند.

بر همین اساس، رسانه‌های ضد انقلاب در نقش بازوی رسانه‌ای رژیم صهیونیستی، طی روزهای گذشته نیز با ساخت شایعات گوناگون تلاش کرده‌اند تا با تحریک مخاطبان خود، پروژه اختلاف افکنی در جامعه را پیگیری کنند.

در جدیدترین اقدام، «منوتو» مدعی شده است که چهره‌های سرشناس اصلاح طلبان در زمان جنگ ۱۲ روزه نامه‌ای محرمانه برای مقامات رژیم صهیونیستی ارسال کرده و از اسرائیل درخواست کرده‌اند در تغییر حکومت به آنها کمک کند!

خبرسازی رژیم صهیونی علیه اصلاح‌طلبان با هدف اختلاف‌افکنی در جامعه



بررسی‌ها نشان می‌دهد که این ادعا را ابتدا اکانت‌های وابسته به رژیم صهیونی مطرح کردند و سپس منوتو به عنوان بازوی رسانه‌ای برای برجسته سازی آن وارد میدان شده است.

خبرسازی رژیم صهیونی علیه اصلاح‌طلبان با هدف اختلاف‌افکنی در جامعه



بی‌شک این خبر و اخباری از این جنس که در روزهای گذشته از سوی این رسانه‌ها منتشر شده، صحت ندارد و هدف آن، تحریک جامعه بخصوص قشر انقلابی کشور است تا دشمنان بتوانند به خیال خام خود، دو قطبی‌های کاذب در فضای کشور به راه اندازند و اختلاف را بر فضای جامعه حاکم کنند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...