واژگونی خودروی سمند در کرمان / مصدوم شدن 2 زن و 3 کودک

دسته‌بندی: حوادث جاده ای
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ مرداد ۱۳, دوشنبه ساعت ۱۸:۱۵۰ رأیبدون امتیاز
واژگونی خودروی سمند در کرمان / مصدوم شدن 2 زن و 3 کودک

سرپرست اورژانس کرمان از مصدومیت ۵ زن و کودک در حادثه واژگونی خودروی سواری سمند در محور روستای حرمک به کشیت خبرداد.

غلامرضا خادمی پور، عصر دوشنبه گفت: در پی گزارش واژگونی سواری سمند در محور روستای حرمک به کشیت بلافاصله تیم فوریت‌های پزشکی گلباف به محل حادثه اعزام شد که متأسفانه در پی این حادثه ۵ نفر مصدوم شدند.

وی افزود: مصدومان حادثه شامل ۲ زن ۳۶ و ۳۹ ساله و ۳ کودک با رده سنی ۲ الی ۸ ساله بودند که پس از اقدامات درمانی توسط تیم فوریت‌های پزشکی، ۳ کودک در محل به صورت سرپایی درمان شدند.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی کرمان ادامه داد: همچنین ۲ مصدوم زن این حادثه جهت دریافت سایر اقدامات درمانی پیشرفته و تسریع در دریافت اقدامات درمانی با توجه به شدت آسیب‌های وارده، با اعزام اورژانس هوایی به گلباف به بیمارستان شهید باهنر کرمان منتقل شدند.

خادمی پور، افزود: حال عمومی تمامی مصدومان این حادثه مساعد گزارش شده است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...