مجلس دانش‌آموزی فرصتی برای تمرین مسئولیت‌پذیری و مشارکت اجتماعی است

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ شهریور ۱۲, چهارشنبه ساعت ۱۴:۵۴۰ رأیبدون امتیاز
مجلس دانش‌آموزی فرصتی برای تمرین مسئولیت‌پذیری و مشارکت اجتماعی است

لرستان(پانا) -احسان پیراده، مسئول پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش لرستان، در حاشیه افتتاحیه دوازدهمین دوره مجلس دانش‌آموزی کشور گفت: این مجلس فرصتی ارزشمند برای دانش‌آموزان است تا مهارت‌های مسئولیت‌پذیری و مشارکت اجتماعی را تجربه کنند و صدای خود را در تصمیم‌گیری‌ها بیان کنند.

مراسم افتتاحیه دوازدهمین دوره مجلس دانش‌آموزی کشور امروز در سازمان دانش‌آموزی استان لرستان برگزار شد و نمایندگان منتخب استان همزمان با دانش‌آموزان سراسر کشور به صورت آنلاین در این رویداد حضور یافتند. این مراسم با هدف تبیین اهمیت مجلس دانش‌آموزی در پرورش نسل آینده و فراهم کردن بستر مشارکت اجتماعی و مسئولیت‌پذیری اجرا شد.

احسان پیراده با اشاره به اهمیت مجلس دانش‌آموزی گفت: «این مجلس فرصتی ارزشمند است تا دانش‌آموزان تمرین مسئولیت‌پذیری و مشارکت اجتماعی داشته باشند. آن‌ها می‌توانند دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود را مطرح کنند و در تصمیم‌گیری‌های مدرسه و جامعه نقش‌آفرین باشند.»

وی افزود: «نمایندگان دانش‌آموزی لرستان باید صدای هم‌کلاسی‌های خود باشند و دغدغه‌ها و مشکلات آنان را با جدیت در مجلس مطرح کنند. دانش‌آموزان باید با انگیزه و روحیه خدمت، وظایف خود را دنبال کنند و الگویی مثبت برای سایر دانش‌آموزان باشند.»

پیراده همچنین با تأکید بر نقش مجلس دانش‌آموزی در مهارت‌آموزی و تربیت اجتماعی تصریح کرد: «این تجربه، بستر مناسبی برای پرورش نسلی آگاه، مسئولیت‌پذیر و مشارکت‌جو فراهم می‌کند که در آینده می‌تواند در سطوح مختلف مدیریت و تصمیم‌گیری کشور نقش‌آفرین باشد.»

خبرنگار : پانیذ حسن پور

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...