مدارس و ادارات خوزستان فردا دوشنبه 5 آبان 1404 تعطیل می شود؟

دسته‌بندی: تعطیلی مدارس
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ آبان ۴, یکشنبه ساعت ۱۵:۲۸۰ رأیبدون امتیاز
مدارس و ادارات خوزستان فردا دوشنبه 5 آبان 1404 تعطیل می شود؟

آیا مدارس و ادارات خوزستان فردا دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ پاسخ این سوال را در ادامه مطلب بخوانید.

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، مدارس استان خوزستان در روز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ طبق روال معمول باز خواهند بود و تمامی مقاطع تحصیلی فعالیت آموزشی خود را ادامه می‌دهند. تاکنون جلسه کمیته اضطرار استانداری تشکیل نشده و هیچ تصمیمی مبنی بر تعطیلی مدارس اعلام نشده است.

با این وجود، در صورت تداوم شرایط نامساعد جوی مانند افزایش آلودگی هوا یا بروز یخبندان، احتمال دارد در روزهای آینده تصمیماتی برای تعطیلی مدارس و ادارات اتخاذ شود.

تا این لحظه اطلاعیه رسمی از سوی استانداری خوزستان درباره وضعیت تعطیلی روز دوشنبه منتشر نشده و توصیه می‌شود شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار، تنها منابع و کانال‌های رسمی را دنبال کنند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...