سری جدید گاندو و سریال مهران مدیری به زودی می‌آید

دسته‌بندی: چهره‌های هنری
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ آبان ۱۲, دوشنبه ساعت ۱۵:۲۳۰ رأیبدون امتیاز
سری جدید گاندو و سریال مهران مدیری به زودی می‌آید

رئیس مرکز سیمافیلم در نشست خبری امروز خود از تولید پروژه‌های جدید در سازمان صداوسیما خبر داد و در عین حال حجم همکاری کارگردانان مطرح با این سازمان را بی‌سابقه خواند.

مهدی نقویان ـ رئیس مرکز امور نمایشی سیما ـ در نشست خبری که صبح امروز ـ ۱۲ آبان ماه ـ برگزار شد، به تشریح آثار نمایشی جدید سازمان صداوسیما پرداخت. او با اشاره به حضور سه ساله خود در مرکز امور نمایشی سیما به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

نقویان درباره ساخت «گاندو۳» گفت: این کار، چون بر اساس پرونده‌های واقعی نوشته می‌شود با توجه تعییرات و تحولی که رخ داد نیاز به تغییر داشت و موسسه دوستان شهید آوینی در حال نگارش فیلمنامه جدید با موضوع جنگ ۱۲ روزه هستند.

او با اشاره به احیای آثار دهه ۷۰، از ساخت سریالی، چون «کارگاه علوی» خبر داد و گفت: احیاء برند‌ها اسم زیبایی دارد، اما رفتن به سمت آن ریسک زیادی دارد. اما آثاری، چون «پایتخت ۷» نشان داد با وسواس زیاد کار موفق تولید شود.

او همچنین از ساخت فصل جدید «آژانس دوستی» و سریال «مرد سه‌هزار چهره» مهران مدیری خبر داد.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...